Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Lennau píše:
holky, mám 4 měsíčního prcka a asi před 14 dny ho píchla vosa..byli jsme na koupálku..plavčice mu to ošetřila ale ještě dnes tam má takovou řervenou tečku..dr. řikala že se mu to nějak dostalo do krve nebo co…ale je to dobrý..mám mu to pořád masírovat..ale bylo mi ho tak líto jak ho ďobla, sviňuch jedna! Je jich letos fakt moc
To je mi líto … což my dospělí, nás to bolí jak čert,a le nějak se s tím vyrovnáme … co ti malí drobeččci .....
![]()
Holky tak jsem šla do lékárny a tam když lékárnice viděla mojí nohu tak mě poslala k doktorovi
dostala jsem injekci, mám brát dál Zodac a dal mi mastičku.. kdyby to nesplasklo, tak zítra zase na injekci
![]()
Díky za rady ![]()
Klárku taky bodla vosa mrcha jedna, nás pořád pronásledovala a nakonec jí prostě bodla do palce na ruce. Chuděra plakala hodně a ona tu vosu tam podrzela nebo co a nechala ji tam i kus zadku …no paleček měla do pár vteřin dvojnásobný. Hned jsem jí trochu toho jedu vytlačila ven, aby toho tam nebylo zbytečně moc a natřela "tímhle ":http://www.google.cz/imgres?…
No pak jsem to po nějaké době natřela ještě jednou a čekala, jestli to bude otíkat dál, zastavilo se to a dorána tam neměla vůbec nic ![]()
Tak včera jsme šli na prcházku, a asi se „vosům“, jak říká starší synek, znelíbil můj parfém, páč jich na mně zaútočilo hned několik. Dostala jsem několik bodanců a ten „nejlepší“ do krku. Nejsem alergická, takže to není o nic horšího a většího než kdyby mě ďoblo hovado. Ale cítím to teda ještě dneska.
Emi ty vosy jsou fakt nějaký zmutovaný nebo co a jsou hrozně agresivní.. samozřejmě že jak po Zodacu, mastičce tak injekci mám nohu pořád jak balon ![]()