Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Anonymni mne se to moc nepozdava, rohodne ne tolik stipancu na jednom miste ![]()
Me kdyz stipne blecha tak je pupinek dost podobny jako kdyz me popali kopriva..cervena tecka a kolem flicek, tak jako treba i od vosy
ale jeste se mi teda nikdy nestalo,ze by blecha pokousala 10 x na jednom miste ![]()
Jinak nam nepomohlo nic, jen zamezit pristupu kocce do domu a vicemene na ni nesahat, loni jsme s tim bojovali cele leto a byla jsem postipana ja,manzel i dcera ![]()
nebere sestra nejake leky???
ja sla totiz taky na kozni s podobnymi stipanci a bylo divne, ze jich je tolik na jednom miste. Dr se na me jen koukla a hned mezi dverma: co berete za leky? No byla to alergie ![]()
Ahoj,tak ja si teda myslim,ze to od blechy je.Tady taky jeden obrazek.
donaga píše:
Zrovna řeším to samé. Kočce jsem koupila Frontline combo a prostor vystříkávám Biokillem. Akorát ten postřik Biokillem je zapotřebí opakovat několikrát, jak se blechy líhnou z již nakladených vajíček. Jak jsem si zjistila, tak je to častý problém u majitelů zvířat, které chodí ven.
Ještě jsem slyšela o prostředku Advocate, který se aplikuje zvířeti a působí i na okolí, ale nemám s ním vlastní zkušenosti.
A ten Biokill pomohl???
bonnie14 píše:
nebere sestra nejake leky???
ja sla totiz taky na kozni s podobnymi stipanci a bylo divne, ze jich je tolik na jednom miste. Dr se na me jen koukla a hned mezi dverma: co berete za leky? No byla to alergie
Bere, ale řekla bych, že z léků to nebude. Má jen na posílení imunity
Ahoj, taky si myslím, že to nebudou bleší štípance…ty jsou takové maličké ďobky…tohle mi připadá větší, jestli ale fotka nezkresluje. Jestli je to od jiného hmyzu…vystříkala bych místnost třeba Biolitem ![]()
palošek: od té doby co jsme našli kocourovy blechy (asi 2 týdny zpátky) tak každý druhý-třetí den byt vystříkáváme kompletně celý Biolitem. Očividně moc nepomáhá
Biokil mám vyzkoušený když jsme si blechy přivezli z jedné návštěvy známých a fakt funguje. Kupte ale to největší balení a vystříkejte CELÝ byt - koberce, podlahy, sedačku, postel… nám to zabralo hned na poprvé, ale chce to důkladně. A zároveň vystříkat i zvířátko dobrý je třeba frontline.
Sestře bych stejně ale doporučila návštěvu na kožním, pro jistotu.
díky moc všem, vyzkoušíme Biokill a snad bude fugovat. Jste zlaté ![]()
Já si myslím že to je od blech protože jsem mám stejné štípance a mnohem víc chytla totiž už 3 blechy,a ještě kde se dá koupit ten Biokill?
Blech se jen tak nezbavite jestli sou v pokoji, tak už nejen tam…doporucuju boi kill. vystrikat cely byt, po tydnu opakovat a pak opakovat po ctrnacti dnech…
U nejedovatého hmyzu se moc dobře nepozná, jestli je štípanec od komára, štěnice nebo blechy. Štěnice mají takový zvyk, že štípají na několikrát a dělají takové řetízky. Jinak pokud se zbavujete blech, tak samozřejmě postřiky. Pelíšky nejlépe spálit a koupit nové.
Dobrý den,
dneska ráno jsme na mojí sestře našli kousance, nejspíš od blech. Máme doma kocoura, toho jsme však odblešily docela nedávno a asi se blechy dostaly do pokoje. Chtěla bych se ujistit, zda-li jsou to opravdu kousance od blech a jak se jich zbavit z pokoje. Děkuji