Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Zdravím. Dneska jsme se vrátili po dlouhé době do bytu ve městě. Od dubna jsme byli na chatě. V ložnici jsou všude tihle malí broučci, jsou už suchý, živé jsem nenašlaprosím, neví někdo, co by to mohlo být? Nikdy jsme to tu neměli, odjizdime na chatu každý rok a žádné takové překvapeni jsme tu neměli. Jsou tak 1-2mm velcí.
@Babeta81 děkuji
myslíte, ze by tady mohli jeste někde být? Všechno jsem vysála, žádné larvy neviděla, krom ložnice nikde nebyli
a byli jen pod oknem (celou dobu jsme měli otevřeno na mikro) zítra radši vyhazim všechny mouky a uskladněné potraviny
@Anonymní píše:
@Modra1 bohužel reagujete na původní příspěvek z roku 2016dneska jsem diskuzi obnovovala s jiným dotazem
Aha
![]()
@Anonymní píše:
@Babeta81 děkujimyslíte, ze by tady mohli jeste někde být? Všechno jsem vysála, žádné larvy neviděla, krom ložnice nikde nebyli
a byli jen pod oknem (celou dobu jsme měli otevřeno na mikro) zítra radši vyhazim všechny mouky a uskladněné potraviny
Myslím, že už skončilo jejich období. Teď můžou být někde larvy.
Bydlíte pod střechou?
Rušník muzejní. Objevuje se mi doma podobný „poklad“ a i když jsem myslela, že jsem jim líheň zlikvidovala, zase jsem včera objevila za oknem pár broučků. ![]()
@Petule030 já se bála, aby to nebyly třeba štěnice
pokud mě to nesežere, tak je to ještě dobrý ![]()