Boj s brouky

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
23
21.8.22 21:18
@Anonymní píše:
Zdravím. Dneska jsme se vrátili po dlouhé době do bytu ve městě. Od dubna jsme byli na chatě. V ložnici jsou všude tihle malí broučci, jsou už suchý, živé jsem nenašla :nevim: prosím, neví někdo, co by to mohlo být? Nikdy jsme to tu neměli, odjizdime na chatu každý rok a žádné takové překvapeni jsme tu neměli. Jsou tak 1-2mm velcí.

https://www.krejsashop.cz/cs/m-341-rusnik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.8.22 21:32

@Babeta81 děkuji :hug: myslíte, ze by tady mohli jeste někde být? Všechno jsem vysála, žádné larvy neviděla, krom ložnice nikde nebyli :think: a byli jen pod oknem (celou dobu jsme měli otevřeno na mikro) zítra radši vyhazim všechny mouky a uskladněné potraviny

• Citovat
  • Upravit
2353
21.8.22 21:46
@Anonymní píše:
@Modra1 bohužel reagujete na původní příspěvek z roku 2016 :mrgreen: dneska jsem diskuzi obnovovala s jiným dotazem :lol:

Aha :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
21.8.22 22:32
@Anonymní píše:
@Babeta81 děkuji :hug: myslíte, ze by tady mohli jeste někde být? Všechno jsem vysála, žádné larvy neviděla, krom ložnice nikde nebyli :think: a byli jen pod oknem (celou dobu jsme měli otevřeno na mikro) zítra radši vyhazim všechny mouky a uskladněné potraviny

Myslím, že už skončilo jejich období. Teď můžou být někde larvy. :,( Bydlíte pod střechou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
22.8.22 09:12

Rušník muzejní. Objevuje se mi doma podobný „poklad“ a i když jsem myslela, že jsem jim líheň zlikvidovala, zase jsem včera objevila za oknem pár broučků. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.8.22 09:13

@Babeta81 ve 3. patře :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.8.22 09:15

@Petule030 já se bála, aby to nebyly třeba štěnice :lol: pokud mě to nesežere, tak je to ještě dobrý :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný