Bojí se své matky

2597
12.12.11 10:55

boji se své matky

Ahojte ŽENY, s přítelem, který má 25 let a žije se mnou, čekáme mimi. Všichni okolo nas to vědí jen jeho rodiče ne. Dnes mi oznámil, ze se rozhodl jim to neříct. Že bude lepší když se to dozví od někoho jiného, že to ho serve aspoň jen do telefonu. Je toto normální??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1475
12.12.11 11:00

No mě to tedy normální nepřijde 8o
Mimi jste plánovali?Jak vycházíš ty s jeho rodiči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.12.11 11:00

ne není to normální. pokud je miminko plánované tak mi to přijde hodně na hlavu. pokud je neplánované tak by se k tomu mělo postavit jako chlap. takhle mi přijde že se chová jak kdyby mu rodiče měli vynadat za poznámku v žákovský knížce…

je mu 25 tak by se k tomu měl postavit čelem. je přece dospělí a rodiče by na něj neměli řvát za to jak nakládá se svým životem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.12.11 11:01

Si myslím,že to normální neni. Ale zase na druhou stranu pokud nejste vzítí a rodiče jsou nábožensky založeni, tak bych to chápala :think: … Stará škola..
Jinak pokud ne, tak mi to přijde hodně divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
12.12.11 11:05

S otcem vycházím dobre, ten bude rád ale jeho matka je prototyp děsně tchýně ona si pořád myslí že je chlapeckovi 10. Jinak mimi je neplánované a těší se na něj, ale on se ji prostě boji setrvala ho i za to, že použil peníze že stavebka na naše společně bydlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
12.12.11 11:06

Náboženství v tom není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.12.11 11:07

Můžu se zeptat opavdu jestli jste vzítí???? A jestli jsou opradvu křesťanská rodina.. Protože toto vyloženě slýchám okolo, kdy ti rodiče mco neradi vidí, nějaké žití na hromádce, braní pěněz co si syneček spořil celé roky…
A nebo je jedináček bych ještě tipovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
12.12.11 11:08

Tak mně by jako partnerku zajímal důvod proč jí to nechce říct.
My máme syna z IVF a manželovi rodiče to neví, protože se manžel bál jak by to vzali ( prostě jsou stará škola, není v tom náboženství), já jsem to respektovala. Jinak jsou moc hodní a vnuka milují.

Příspěvek upraven 12.12.11 v 11:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
12.12.11 11:10

Baba jedna, nakopat jí do řiti :cert: :cert: :cert:
A já bych vesele poslala tchýni smsku, že z ní bude babička :lol: :lol: :lol:
Nebo napiš tchánovi, když s ním dobře vycházíš - on to mamince jistě oznámí brzy :lol: :lol: :lol:

To mi připomíná mého manžela, který jeden čas nechtěl třetí dítě, protože nám to tchýně zakázala 8o :zed: :cert:
Teď už s ní naštěstí nemluvím ani já, ani on. A třetí děťátko je stále v řešení… času mám zatím dost :lol:

Normální to chování sice není, ale co naděláš. Některé maminky ze svých dětí dělají nesvéprávné ještě ve třiceti a oni se pak bojí jakékoliv reakce :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
12.12.11 11:13

Vziti nejsme, rodiče jsou ateisti . Má jednu vlastní sestru, nevl . Bratra od matky a ještě 2 sourozence od otce. Jeho matka totiž ani nesouhlasila na začátku s naším vztahem. Synacek vysokoškolák a profesionální hasič si nařkl holku s náturou která bydlela se dvěma kluky v bytě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.12.11 11:15

já bych trvala na tom aby jí to oznámil. přijde mi jako kdyby se za tebe a dítě styděl. moje tchýně je taky dost divná osoba a má se mnou velký prolém, ale když jsme s manželem po půl roce vztahu oznámili že se budeme brát a chceme miminko tak se mu to taky snažila vymluvit. prostě se jí tehdy postavil a řekl jí, že je to jeho život a pokud se jí něco nelíbí nemusí se s námi stýkat. byla hodně naštvaná, ale nezbylo jí nic jiného než to překousnout pokud chce vídat vnuka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.12.11 11:15

Je, můj muž se to bál říct svým dětem :roll: . Řekni mu, že takhle se chlap s koulema nechová, jestli si stojí za Tebou, tak i za miminem, přece se jí nebude bát :-D

• Citovat
  • Upravit
2597
12.12.11 11:16

Nabrnkl holku s maturou , nevím co to píšu za hnupiny jsem asi moc nasrana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4118
12.12.11 11:17

Nevím, jestli je to normální, ale nepřijde mi to dospělé :think: A od budoucího otce bych dospělé chování očekávala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
12.12.11 11:23

Nevím jestli jako čeká na to, že jim to dojde až uvidí bricho . Nehledě na to, že naše rodiny se znají roky a roky a celá moje familie to ví. Takže když se jeho stáří ptají co je nové naší musí lhát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí