Manžel mě tu šmíruje

Anonymní
10.12.11 09:35

manžel mě tu šmíruje

připadá vám normalní aby me tu muj chlap „smiroval“ a pak pri hádce vytáhl neco co jsem tu kdysi napsala? to uz aby se clovek pak bal vubec neco napsat…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11689
10.12.11 09:39

ne normální mi to nepříjde, stejně jako čumení do emailu a čtení smsek. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
10.12.11 09:39

Stalo se mi něco podobného, stěžoval si, že si tu na něj stěžuju… Tak jsem se ho zeptala jestli se mám radši hádat s ním. A byl klid, protože se hádat nechtěl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101603
10.12.11 09:44
Lastkecka píše:
ne normální mi to nepříjde, stejně jako čumení do emailu a čtení smsek. :nevim:

Tak úplně normální či spíše obvyklé to není, ale rozhodně bych to nesrovnávala s čuměním do emailu a čtením SMS, protože to co je tu napsané (vyjma uzavřených skupin) je prostě veřejné a každý by na to měl myslet, když sem píše. :nevim:

Příspěvek upraven 10.12.11 v 09:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
10.12.11 09:44

Ahoj, normální jak pro koho. Pro něj asi ano, pro druhou stranu nebo nás členky eMimina ne :nevim: Pokud tu píšeš veřejně o něm špatně, tak je uražený :? Tak můj manžel ví, že sem chodím, zná můj nick, a pokud mě šmíruje, tak mlčí :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
10.12.11 09:49
j.a.n.i1 píše:
Lastkecka píše:

Tak úplně normální či spíše obvyklé to není, ale rozhodně bych to nesrovnávala s čuměním do emailu a čtením SMS, protože to co je tu napsané (vyjma uzavřených skupin) je prostě veřejné a každý by na to měl myslet, když sem píše. :nevim:

Podle mě je to naprosto srovnatelné, je to šmírování tak jako tak :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101603
10.12.11 09:55
Lastkecka píše:
j.a.n.i1 píše:
Lastkecka píše:

Podle mě je to naprosto srovnatelné, je to šmírování tak jako tak :nevim:

Není, moje SMS a maily nejsou veřejné, to co vytvořím na diskuzi ano… a to je sakra rozdíl.
Takže pokud si za něčím nestojím, tak to sem nemám psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
10.12.11 09:58
j.a.n.i1 píše:
Lastkecka píše:
j.a.n.i1 píše:
Lastkecka píše:

Podle mě je to naprosto srovnatelné, je to šmírování tak jako tak :nevim:
Není, moje SMS a maily nejsou veřejné, to co vytvořím na diskuzi ano… a to je sakra rozdíl.
Takže pokud si za něčím nestojím, tak to sem nemám psát.

já nevím proč se tak rozčiluješ, že by si někoho taky šmírovala? :lol: Mysli si co chceš, to je tvoje věc. Já mám prostě opačný názor. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
10.12.11 10:00

Normální to není, ale jseš na veřejném webu. Bych měla i strach si na něj tady stěžovat, aby se to nedozvěděl, ale já jsem i dost paranoidní, proto, kdybych si chtěla stěžovat, tak jedině anonymně ;)

Vlastně jednou jsem si stěžovala neanonymně a tos měla vidět těch návštěv na mojim profilu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
10.12.11 10:05

Já vědět, že muž o mně píše něco ve veřejné diskusi, tak se taky podívám :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Není to to samé co soukromé zprávy nebo maily. Mně to normální připadá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
10.12.11 10:07

Je to jako když se bavíme s holkama kdekoli v dámském klubu o našich mužích. Je to jako když stojí za dveřmi a poslouchá. Je to jako když kterákoli z těch ženskejch tuto informaci předá dál. Je to prostě o tom, že si každá musíme rozmyslet, co kde komu říkáme, resp. píšeme.

Jinak u nás to proběhlo taky a bouřlivě a bylo to skoro na rozvod. No, že si tu stěžuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
10.12.11 10:14

Brala bych to tak, že píšeš do veřejné diskuze.. stejně tak jako se může podívat třeba na facebook co si kde napasala. Když něco píšeš veřejně, beru to tak, že je to pro všechny. Pokud chci něco utajit, uzamknu to jen pro několik duší, či píšu jiným způsobem než za sebe (např. anonym). Kdyby o mě psal muž na netu, taky bych chtěla vědět co o mě píše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dada1511
10.12.11 10:22

No,pokud necháš omylem nezavřenou stránku,nebo manža uvidí v historii „Mám doma debila“,tak se ani nedivím :lol: :mrgreen: :lol: Maž historii,a měň heslo.

Já na to už taky doplatila :lol: ,nejsi sama ;)

• Citovat
  • Upravit
ájuša00
10.12.11 10:25

Ahuj mě manžel kontroluje doslova vše kabelku ,skřín, sms, pc ,kapsy a norlamní to NENÍ.

• Citovat
  • Upravit
7631
10.12.11 10:33
ájuša00 píše:
Ahuj mě manžel kontroluje doslova vše kabelku ,skřín, sms, pc ,kapsy a norlamní to NENÍ.

Tak to opravdu normální není :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria