Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já manželovi říkám, že jestli něco chce, tak ať si mě vzbudí ![]()
Čas si najdeme, ale je to tedy zoufalé…
Ahojky, já jsem skoro 3 měsíce po porodu a zatím nic. Není čas, malý sice spinká od cca 21 hodiny, ale já jsem tak vyfluslá, že i když by i chuť byla, tak to prostě nedám. Já se toho i dost bojím, jelikož jsem byla hodně šitá. Manžel je úžasně trpělivý. My sme v podstatě nic moc ani v těhu, protože prvních 6 měsíců jsem prozvracela, pak krvácela. Jenom po termínu sme to chtěli popohnat, ale stejně se nepodařilo. Už mám nakoupený lubrikant, tak snad se brzo zadaří ![]()
Jinak jsem měla nedávno hrozně živý sen, že z prvního sexu po porodu jsem čekala dvojčata ![]()
Barča ![]()
Na tohle být čas musí…
takže klidně i za nespících dětí. Né teda že by u nás stáli a koukali, ale většinou ujíždíme na rychlovkách (jen rukou nebo orál) když jsou zabraný do televize nebo ve vaně nebo už v posteli ale ještě nespí...... nebo pak pozdě v noci, ale to pak ten spánek fakt chybí… ![]()
ja nestiham, deti usinaji po devate a me 10mesicni zlaticko se budi po hodine na kojeni, takze predstava nejakeho vetsiho vykonu pred opet probdelou noci mi neni prijemna. manzel by stihal ve dne, v noci ![]()
máme teda jen jedno dítko, ale taky jaksi není kdy.Malej spí hrozně blbě, když už večer usne tak se pořád budí a musíme tam chodit, takže nakonec ze všeho sejde
přes den je to ještě horší, navíc malej spí mezi náma v posteli tak to nejde ani v noci
navíc jsme měli v těhotenství zákaz takže jsme jaksi odvykli
![]()
normalne, v 1 ranu to jisti, to je nase hodinka. Nebo kdyz dite vytuhne pri odpolednim spani:D
jo stíháme, a to doce často, a osvědčilo se nám, „zlatíčko(7let) jdi vyvenčit pejska, a dvakrát musíš pořádně obejít barák..:-)“ Stíháme i s hygienou po:-)
tak ja uz taky byla docela zoufala, ale ten utahanej je muj pritel. Prcka muzu na hodku soupnout dolu tchyni,ale ukecavat ho nebudu.Rikala jse mu at si rekne jeden den a basta nebo si nekoho najdu,kdyz me nezvlada. Tak ctvrtek uz nedrzime,ale ze 2sexu za mesic jsme se dostali na 4-5, je to bida,ale aspon neco
docela me prekvapil u myti nadobi
sousedka co nas smiruje oknem mela asi pokoukanicko ![]()
Jasně, že stíháme
Když se chce, vždycky to jde
. O půlnoci děti zaručeně spí ![]()
Já bych stíhala i častěji než chce manžel.
Ale uvidím jak to bude po druhým porodu. Zatím využívám situace, že malej o půl 9 vytuhne a většinou spí celou noc.
Zrovna včera mi kamarádka říkala (má tři děti), že na sex mají čas jen o tom víkendu, pokud jsou dítka u babičky. A nebo občas se s manželem sejdou „na oběd“…
Takže čas je vždycky.
Já ještě toto neřeším (všechno bude), ale vím, že moji rodiče se zvládali milovat i e 3 dětma a to jsme byli ještě poměrně malí (nikdy jsme je nenachytali)
Ale od mámy vím, že když chtěli, tak to šlo. My jsme to řešili jen na dovolené, aby nás lásky nenachytaly, protože v noci to nešlo, nebudu jim tam hekat u hlavy když spí, nato nemám žaludek, ale utéct se dalo, jen jsme musli vychytat vhodnou chvíli, kdy si nikdo nevšimne, že chybíme
Ale únava byla taky, ale myslím, že i když je toho hodně a je chuť, že se to dá ![]()
Monjie píše:
normalne, v 1 ranu to jisti, to je nase hodinka. Nebo kdyz dite vytuhne pri odpolednim spani:D
No jo,manžel vstává ve čtyři ráno,takže o půlnoci už taky chrní a mám děti dvě,takže když malá spí,starší je ráda že si mě může na chvíli urvat jen pro sebe
Hlídání bohužel nemáme žádný ![]()
tak já už teď na sex teda pěkně rezignuju
Malej nás nenechá ani obejmout a hned se cpe mezi nás mazlík,večer ho dáme do postýlky spinkat a on stokrát vyleze,přijde za námi a ve finále usíná až po 22 hod a ještě u nás v posteli
tak jsme ho dali na noc k babí a dědovi a teď vím,že jsme to neměli dělat,jsem právě v 7tt.
![]()
Ahoj,mám takovej hloupej dotaz,ale nedá mi to.Jak jste na tom se sexem,když máte třeba dva tři prcky?Já můžu říct,že spolu už skoro nespíme,ne proto,že by nebyla chuť,ale holky nedaj šanci.Mladší usíná hodně pozdě,včera jsem se radovala,protože snad po druhý v životě usnula po 19h,tak už to vypadalo,že by to mohlo konečně dopadnout,jenže starší byla ještě v půl 9 vzhůru a probudila i tu malou,takže jsem opět šla spát vyflusnutá před půlnocí,už to takhle trvá možná 14 dní,už si s chlapem ze srandy říkáme,že už máme asi odsouložíno dost a že se k tomu už nikdy nedostanem
Jak jste na tom vy,máte na sebe čas?