Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Haňulinka píše:
tak já už teď na sex teda pěkně rezignujuMalej nás nenechá ani obejmout a hned se cpe mezi nás mazlík,večer ho dáme do postýlky spinkat a on stokrát vyleze,přijde za námi a ve finále usíná až po 22 hod a ještě u nás v posteli
tak jsme ho dali na noc k babí a dědovi a teď vím,že jsme to neměli dělat,jsem právě v 7tt.
![]()
taky dobrý ![]()
my máme zatím jen jeden kousek a dpcela to jde. samo, že to není jako dřív, ale čas se najde hlavně díky tomu, že usíná brzo. takže za mě - jedině utahat! ale děti, se sebe, což jde blbě…
U nás to jistí 2.h ranní to přítel jezdí z noční a malá se budí na kojení a pak usne.2× do týdne to musí být ![]()
michaela1808 píše:Haňulinka píše:taky dobrý
tak já už teď na sex teda pěkně rezignujuMalej nás nenechá ani obejmout a hned se cpe mezi nás mazlík,večer ho dáme do postýlky spinkat a on stokrát vyleze,přijde za námi a ve finále usíná až po 22 hod a ještě u nás v posteli
tak jsme ho dali na noc k babí a dědovi a teď vím,že jsme to neměli dělat,jsem právě v 7tt.
![]()
my máme zatím jen jeden kousek a dpcela to jde. samo, že to není jako dřív, ale čas se najde hlavně díky tomu, že usíná brzo. takže za mě - jedině utahat! ale děti, se sebe, což jde blbě…
Jak utahat neutahatelné dítě?
Zkoušeli jsme celodení tůry,noční akce,bazény a já nevim co všechno možný a vždycky si říkali ta padne,to jo,ale až po nás
Chtěla bych mít tolik elánu ![]()
jak kdy. Máme teda jen jedno dítě, ale občas je to fuška. Většinou to vychází tak, že když bychom zrovna chtěli, tak to nejde a naopak ![]()
Nekdy to nestihneme 14 dni a to mame jen jedno.. Pak se diteti zlepsi spani a dohanime to kazdy den.. ![]()
Taky se vam stava, ze po nejake dobe, uz vam sex ani nechybi? Ja mam vzdycky tri, ctyri dny chut a pak se to zlomi a uz se mi ani moc nechce.. ![]()
Ahoj,mam doma 3 holčičky,nejmladší 5 měsíců a občas se mi zdá že má na to čich
Kdykoliv se ke mě večer přítel přitulí,tak malá se budí,ale vážně pokaždé
Takže my se můžem milovat až kolem půlnoci,až malinká usně tvrdě ![]()
Ahoj mam 3deti (6, 3, 1,5 roka) a stihame.
Mame teda stastie, ze vecer o osmej uz chrnia a obcas manzel pride cez tyzden na obed. Aj cez vikend sa zadari pocas obednajsieho spanku.
Zuzana
Ahoj, mám 2 děti, jedna má 5 let a druhý 6 měsíců. S pětiletou by to bylo v pohodě, ale malej je nespavec, takže večer usne sice brzo, ale dost se v noci budí a vstává před čtvrtou ranní. Malá zas chodí spát pozdě a vstává v šest-sedm. Manžel chodí do práce ve 4, takže nic moc nehrozí. Hlídání není, i když bydlíme s rodiči, což je v tomto případě, nevýhoda.
. Od narození malého nic nebylo, jsem prostě vyflusnutá, i když manžel by chtěl, tak není síla ani čas.
U nás to s pětiměsíčním prckem probíhá: manžel (kdykoliv během dne): Spí??? Já: Spí!! Manžel: do kolika bude spát?? Já (přemýšlím): No, ještě asi patnáct minut. Následuje úprk do ložnice s odhazováním svršků po cestě
Romantika jako blázen ![]()
Ale už jsem taky jednou večer manžela ujišťovala, že „kdybych na to měla sílu, tak jedině on“, příští vteřinu jsem spala ![]()
Penalda.. tak já to mám podobně, ale u mě to souvisí s cyklem.. po menzes bych mohla furt, pak už chuť slábne a tak týden před menzes bych nemusela už vůbec.. můj to teda nechápe, brblá, když nic není, takže se snažím mu vyjít vstříc (hlavně proto, že když to dlouho nemá, je protivný) ![]()
Tak my nestíháme, děti dvě nespavci a neutahatelní. Mají menší potřebu spánku než já a můj muž. Přes týden je to úplně ztracené a o víkendu praktikujeme, že mě nechá muž vyspat, vstane k dětem, jdou ven řádit, až se vyspím já, tak jde on spát a já pokračuju v utahávání dětí, třeba po obědě a večer, až děti odpadnou, ale to musí mít celodenní honičku bez oddechu, tak to o té půlnoci někdy klapne, že je chuť i síla a nezvítězí touha spát. ![]()