Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
chyba (vařím mu je veřím mu)
zajima mě nazor co si myslíte o tom
No zas tak dobre to nevypada, kdyz mas doma manzela, ze kteryho delas hnupa.
No já nevím, tak snad on by se měl vyjádřit, jestli s tebou- s vámi chce žít…Jak si to představuje do budoucna. Jestli jsi opravdu v manželství neštastná..abys sis ještě nepohoršila. Chceš rozbít rodinu? Stojí ti to za to? Co dcera? Jak by to dopadlo s ní?
manžela? to není manžel ale tyran pravě že hned o ženský ktera chce být štastna je ku…ale co se děje doma nikdo nevidí.
Nepíšeš,proč jsi nešťastně vdaná-je manžel násilník,hrubián,alkoholik?Nepíšeš,jaký má vztah k dceři.Ani jak dlouho jste spolu chodili,za jak dlouho se narodila dcera…Jediný co píšeš,tak jak je přítel úžasný-zprávy,milování…Myslíš,že partner pro život se takto pozná?On je svodobný,má bydlení,chce s tebou bydlet,žít,hospodařit?A co manžel,tuší něco?
Myslím,že je to nerozumné,z toho mála co píšeš,třeba je to jinak,ale z těch pár vět mě nepřijde,že by by si měla opustit manžela a jít za přítelem.
Nebýt přitele tak jsem troska a ne člověk!mužu mu jen poděkovat nic víc a bejt štastná že mě vytahl ze všeho.
A on je svobodný? Nezapomeň, že kdybys teď počala dítě, tak automaticky bude za otce považován tvůj současný muž. Popravdě si myslím, že bys nejdřív měla rozseknout svůj současný vztah, rozejít se s mužem, odstěhovat (či vystěhovat, záleží čí je bydlení) a pak teprve plánovat budoucnost.
Hodnocení si nechám od cesty, já jsem z druhé strany „barikády“, nicméně muži dlužíš férové ukončení vztahu.
Tak v prvni rade, pokud nechces byt s manzelem, pokud je tyran atd., odejdi od nej. A pak az teprv res nejakyho pritele.
Zní to krásně,vypadá to,že jsi s ním šťastná.Pro mě by bylo důležité,jak se chová k mému dítěti a jestli už nic necítíš ke svému manželovi,tak si s přítelem promluv,aby nebyl překvapenej,když bys u něj zazvonila s kuframa.Nepospíchej,popovídej si s přítelem,co a jak cítíte k sobě a jak si představujete budoucnost.Přeju hodně štěstí ![]()
No tak já si myslím, že pokud to s ní myslí vážně a ví, že je manžel tyran, tak by asi on sám by jim měl nabídnout, aby se k němu nastěhovali…Aby netrpěli
přitel je sám s dcekou v péči je jí 15 let..manžel mě zničí psychicky odejit se bojím o dceru.
byron píše:
No tak já si myslím, že pokud to s ní myslí vážně a ví, že je manžel tyran, tak by asi on sám by jim měl nabídnout, aby se k němu nastěhovali…Aby netrpěli
Presne, tomu bych pak rekla, ze vas z toho vytahl. Jinak to muze byt klidne tak, ze si jen nezavazne uziva. U chlapu nikdy nevis, dokud nejde do tuhyho.
Ahojky jsem neštastně vdaná je to doma špatné mám 4letou dceru.Temeř rok mám tajného přitele ktereho miluji jako nikdy nikoho je mi 23 jemu 42 rozumíme si píšem krasné sms jezdí jak muže navšteva je že přijede povídame si u kavi nebo jen tak mazlí se tuli se i po milovaní pomahal už i finančně snaží se na dceru se pta nazapoměl ani na mikulaše říka a píše že také mě miluje a vařím mu chova se nádherně co si prosím myslíte po rocce vypdá to dobře?asi by mu ani nevadilo mimnko:-(u nej v praci mě polibí i před kolegi)