Můj tajný milovaný

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
10.12.11 17:51

Holka, bojis nebojis…pokud je to, jak pises, neco s tim udelat musis :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603
10.12.11 17:52
Anonymní píše:
ať počítám jak počítám,mohl by ti s přehledem dělat tátu.........jsem s ním stejně stará...... .......nevim nevim holka,začni použivat mozek.......

na veku predsa nezalezi ne!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ájuša00
10.12.11 17:54

anonym- nejde o věk je mi to uplně jedno kolik mu je pro mě je duležity jaký je a je zlatý dceru ma rád chce nas k sobě ale mám strach o dceru,když se manžel rozvaděl po prvi tak dělal bývale obrovské zle chtěl dceru z prvního manželtví i do ustavu nacpat.

• Citovat
  • Upravit
byron píše:
No já nevím, tak snad on by se měl vyjádřit, jestli s tebou- s vámi chce žít…Jak si to představuje do budoucna. Jestli jsi opravdu v manželství neštastná..abys sis ještě nepohoršila. Chceš rozbít rodinu? Stojí ti to za to? Co dcera? Jak by to dopadlo s ní?

Věty typu „chceš rozbít rodinu, a co děti“ fakt nesnáším!!! Ženská ať se třeba utrápí, jen aby se rodina udržela…Tohle fakt nemá cenu. Zakladateko, mysli i trochu na sebe!!! Já jsem celou dobu manželství všechno přecházela, odpouštěla, byla jsem naivní kráva, která si myslela, že se všechno zlepší, že to kvůli dětem musím vydržet…Ale nešlo to. Držím pěsti, ať se rozhodneš správně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24603

jinak si myslim ze pokud úritele milujes tak se neni o cem bavit.. zjisti jak je natom on a ja myslim ze dobre…
a pokud by manzel delal potize… no kolik je manzelovi jestli muzu vedet????reba bys mohla odejit potajmu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
10.12.11 17:55

Od tyrana fakt ruce pryč,ale jestli je to tak,tak proč ti ten přítel neřekl,ať jdeš s ním,ale nechá tě tam i s dcerou,když ví,že je to tyran?Tak to měním názor,protože,kdyby tě miloval,tak by tě tam přece nenechal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
10.12.11 17:56

Co vasemu vztahu rika jeho dcera? A jak s ni vychazis ty? Na me by byl moc stary, nemuzu si pomoct…resp. ke mne by byl akorat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
10.12.11 17:57

Ježíš ale já se tu vůbec nezastávám tyrana! Jen že to zpočátku nějak nevyznělo že by manžel byl hajzl!

Taky jsme psala, že by teda přítel měl první nabídnout sestěhování ne?
já motýlek píše:
byron píše:
No já nevím, tak snad on by se měl vyjádřit, jestli s tebou- s vámi chce žít…Jak si to představuje do budoucna. Jestli jsi opravdu v manželství neštastná..abys sis ještě nepohoršila. Chceš rozbít rodinu? Stojí ti to za to? Co dcera? Jak by to dopadlo s ní?
Věty typu „chceš rozbít rodinu, a co děti“ fakt nesnáším!!! Ženská ať se třeba utrápí, jen aby se rodina udržela…Tohle fakt nemá cenu. Zakladateko, mysli i trochu na sebe!!! Já jsem celou dobu manželství všechno přecházela, odpouštěla, byla jsem naivní kráva, která si myslela, že se všechno zlepší, že to kvůli dětem musím vydržet…Ale nešlo to. Držím pěsti, ať se rozhodneš správně!
  • Citovat
  • Upravit
4880
10.12.11 17:57
ájuša00 píše:
anonym- nejde o věk je mi to uplně jedno kolik mu je pro mě je duležity jaký je a je zlatý dceru ma rád chce nas k sobě ale mám strach o dceru,když se manžel rozvaděl po prvi tak dělal bývale obrovské zle chtěl dceru z prvního manželtví i do ustavu nacpat.

ajušo…četla jsem minule diskuzi, jak tě tvůj manžel ponižuje a psychicky týrá, takže bych od něj šla pryč co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
10.12.11 18:02
ájuša00 píše:
přitel je sám s dcekou v péči je jí 15 let..manžel mě zničí psychicky odejit se bojím o dceru.

bojíš se odejít, ale nebojíš se podvádět? napadlo tě, co by se stalo, kdyby to teď prasklo? Jako že skoro každá nevěra se dřív nebo později provalí, pokud je dlouhodobá… Vem rozum do hrsti, radši se sním rozejdi v klidu, než aby si na tobě pak vybil vztek, kdyby zjistil, že mu nasazuješ parohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
10.12.11 18:03
ájuša00 píše:

Docela se divím,když si předem věděla,jak manžel prožíval rozvod,jak se stavěl k dceři z prvního manželství,že ses nebála s ním založit rodinu?
A jak vycházíš s přítelovou dcerou?Aby si dokázala ukočírovat váš vztah-ty jí budeš brát otce,ona se bude muset dělit o lásku s tebou a tvojí dcerou.Je v pubertě,citlivá,bude to pro ní změna a ty zatím nemáš tolika zkušeností,tak aby si byla schopná situaci ukočírovat.Budou situace,kdy bude přítel v práci a ty budeš doma s dcerou a přítelovou dcerou-a to může hodně skřípat.Jsi na to připravená?Toto zažívá známý,který má dceru ve své péči/ tenkrát 14 let/ a k tomu si nastěhoval domů přítelkyni s malým synem.Docela síla,ani po pár letech to nedokázali ukočírovat.Naopak,je to hornší a horší.Martina se nikdy nesmířila s jeho přítelkyní,dělá jí naschávly,ona zase tvrdí,že Martina je náročná,z táty tahá peníze / on se jí snaží koupit vše co chce/…každá má jiný názor na pořádek,vaření,žehlení…Toto všechno musíš zvážit,zda na to máš,aby si to ukočírovala.Moje nejlepší kamarádka ze střední školy má partnera,také má pubertální dceru ve své péči a nezvládli společné bydlení.Mají nyní tříletou společnou dceru,ale bydlí každý v jiném bytě,společně to nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ájuša00
10.12.11 18:06

ano už mam duskuzi o manželovi problem je i že dcerku kupuje a ja si to dovolit nemužu navadi proti mě delal to samé bývale řekl jí když boj prohral že dceru nema rád že není jeho.umí být krutý a to že jsem nekoho našla toho nelituji jen mi zachranil mozek jinak bych byla jak stroj.přitel na mě nechvata nabidl pomoc ale prote se bojim o malou jinak přitele ma rada on jí také je jeěšte malá.

• Citovat
  • Upravit
byron
10.12.11 18:09
Tak ale opravdu musíš řešit situaci bez ohledu na přítele- ty sama musíš za sebe a za dceru chtít odejít… On s eukázal tedy jako magor už dávno… Mělo tě to varovat, ale to je jedno… Odejdi od něj, zajdi někam a řekni, jaká je situace, an sociálku,…
ájuša00 píše:
ano už mam duskuzi o manželovi problem je i že dcerku kupuje a ja si to dovolit nemužu navadi proti mě delal to samé bývale řekl jí když boj prohral že dceru nema rád že není jeho.umí být krutý a to že jsem nekoho našla toho nelituji jen mi zachranil mozek jinak bych byla jak stroj.přitel na mě nechvata nabidl pomoc ale prote se bojim o malou jinak přitele ma rada on jí také je jeěšte malá.
  • Citovat
  • Upravit
ájuša00
10.12.11 18:09

pro lasička1 -jeho dcera mu hodně pomahala aby me získal mám jí rada ona mě také sme denně v kontaku kupuje stále něco mé dceři je zlatíčko jeho dcera.

• Citovat
  • Upravit
8935
10.12.11 18:15
ájuša00 píše:
pro lasička1 -jeho dcera mu hodně pomahala aby me získal mám jí rada ona mě také sme denně v kontaku kupuje stále něco mé dceři je zlatíčko jeho dcera.

Tak toho si važ,je to výjimka,když máte takový vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí