Bojí se své matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2803
12.12.11 11:29
Gabulle píše:
Vziti nejsme, rodiče jsou ateisti . Má jednu vlastní sestru, nevl . Bratra od matky a ještě 2 sourozence od otce. Jeho matka totiž ani nesouhlasila na začátku s naším vztahem. Synacek vysokoškolák a profesionální hasič si nařkl holku s náturou která bydlela se dvěma kluky v bytě.

Normální to není ! A mít takovou tchýni, to tě upřímně lituju; obzvlášť, když se jí přítel bojí…uf uf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4855
12.12.11 11:40

Muj pritel to pred matkou taky tajil.. Rekl to jen dedovi s nimz jsme v tu dobu zili.. Asi ve 3. mesici jsem se zeptala jeho tety (co se nebavila s jeho matkou) na veci po detech.. No a do hodiny to vedeli vsichni.. :lol: :cert: Tchyne celou dobu delala, ze moje brisko nevidi.. V 7. mesici nam udelala takovou scenu, ze jsem se bala abych predcasne neporodila.. Nastesti jsem rodila v terminu, chvilku to byla hrda babicka, ale za par tydnu ji mimino prestalo bavit a do ted se o nej nezajima.. :roll:

Myslim si, ze otcovstvi mu hodne pomohlo aby pochopil, ze ma svuj zivot a matce se postavil.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
12.12.11 11:44

Jistě, a matinka si pro synka představovala Judr., Mudr. Všeználkovou, Csc, viď? Klid :) Takových je a bylo a všichni to nakonec nějak přežili. A on at se hodí do klidu taky :cert: . Je to jeho život, takže matka s tím může nesouhlasit, a to je celé, co s tím může udělat. A jestli jí to neřekne a nechá se seřvat po telefonu..myslím, že i tu největší saň by mrzelo, že se nedozvěděla o vnoučeti od syna ale z 2ruky. At nasadí kulky a vyrazí do boje, je to jedna věta, to přece zvládne, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
12.12.11 11:54

No neco takovyho by mohl udelat ten muj. Pokud ma rict nekomu neco neprijemnyho, tak klidne zatlouka a ceka, ze se to nejak asi samo vyvrbi a problem zmizi nebo co :cert:

Mmch co je divnyho na tom bydlet se dvema klukama?? Ja taky v minulosti bydlela takhle, jsme snad dospeli, tak mas normalni spolubydlici, ne :nevim:

• Citovat
  • Upravit
10895
12.12.11 12:04

No těprsk :lol: Napadlo mě pozvat tvoje a jeho rodiče na návštěvu a tam to jako ofiko oznámit, Vaši by sehráli šťastnou babi a dědu a tchýně by se musela držet zkrátka :think: Každopádně já bych trvala na tom, že to oznámíme my a ne někdo odvedle…držím palce ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3668
12.12.11 12:06

Je to zvláštní, tenhle postoj. Mě by to moc mrzelo, přišlo by mi, že se za nás stydí. I když…
celá moje rodina, všichni v práci (pracujeme v jedné firmě), našiznámí a kamarádi, všichni věděli, že jsme v očekávání.
S partnerovou rodinou se moc nestýkáme (mají tam takové zvláštn vztahy), ale taky jsem ho mořila týden, aby aspoň vzal telefon a zavolal, že čekáme rodinu. Přišlo mi vůči nim hloupý, že není schopen jim to říct. A přitom měli docela radost. :nevim:
A mamince, s prominutím, je potom prd, jestli čekáte rodinu. Asi by si to s ní měl vyříkat. Však bude tátou.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
12.12.11 12:17

Říkal, že to řekne jen když budu vedle něj. Jenže jak znám tchyni tak to bude opravdu ošklivé. Nejdřív že jsem zničila synackovi život a završit to tím že taky nemusí být jeho a to bych se asi neudržela ve slušných mezích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
12.12.11 12:23

Mě se líbí ten nápad ,co píše Loffda ..když tam budou i vaši, tak si zas tak vyskakovat nebude, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
12.12.11 12:23

To já myslím, že poslední kapka pro tchýni by byla, pokud by se o tvém těhotenství dozvěděla od cizích. Teda při představě, že mi vlastní syn neřekne, že čeká dítě :,( .
Ať tě přítel veme, napochodujte k rodičům, on se před ně postaví a pronese
něco ve smyslu - Mami, tati, Galulele je těhotná, moc se těšíme a doufám, že
vy taky.
V okamžiku, kdy by matka začala brblat, otočit se na podpadku a jít domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
12.12.11 12:38
Gabulle píše: Říkal, že to řekne jen když budu vedle něj. Jenže jak znám tchyni tak to bude opravdu ošklivé. Nejdřív že jsem zničila synackovi život a završit to tím že taky nemusí být jeho a to bych se asi neudržela ve slušných mezích

a proč by ses neměla udržet ve slušných mezích? naopak ji nejvíc vytočíš tím,že až bude mít tyhle blbý kecy tak se budeš usmívat a pak jí v klidu řekni, že tě takový názor mrzí, ale že jste oba dospělý lidé schopni o svém životě rozhodnout sami a pokud si to nemyslí tak se s tebou a tvým dítětem nemusí vídat. a tečka. proč se dohadovat s hlupákem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
12.12.11 12:48

Já nevím, ale nejhorší je, když se tím trápíš ty.. Když to řeknu naplno, tak jsou hloupí oba - manžel a tchýně, že mají takové vztahy mezi sebou…
na druhou stranu tě to trápí, ale prostě je to manželovo rozhodnutí, on si ponese následky, když ho máma seřve - což věřím, když se to dozví jinde, ale zase dobře jí tak, když pořád do něho leze…
Já bych si užívala těhotenství a těšila se na malé a prostě manželovi řekla, že by to rodičům říct měl, že s tím nesouhlasiš, že to neví a hotovo, Pokud to říct nebude chtít, tak ať se pak nediví, když ho někdo seřve.. Přece ho nebudeš prosit, aby to řekl rodičům :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí