Bojí se vysavače

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1493
18.4.08 15:28

Ahoj Irisko,
bohužel strach z vysavače jsme ještě nepřekonali. I po takové době je synova reakce stále stejná. Stačí, když vidí, že se vytahuje vysavač, spustí hysterický pláč a nejde dlouho utišit.
Celou dobu to řešíme tak, že manžel vysává a já jdu se synem jinam :?

Podobně reagoval i na hasičskou sirému, kterou se hasiči svolávají, když někde hoří. To trvalo asi půl roku a ze dne na den ho to přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
18.4.08 20:04

Ahoj, náš malý se taky jednu dobu bál vysavače, ale pak jsme s ním začali dělat hlouposti a přešlo to! Brácha ho vozil na zapnutém vysavači, vysával mu vlasy a přisával mu vysavač na různé části těla (přes oblečení) - strašně se mu líbí, když ho vysává na bříšku! Pak už to bylo naprosto v pohodě. Teď když vysávám mebo si suším vlasy tak příjde a zavře mi dveře, že prý je to strašný rámus a odchází! Neboj, to ho určitě přejde!!!http://www.sirmi.ic.cz/smajl/407.gif

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.4.08 21:02

děkuji

Milé maminy, moc děkuji za odpověď a holt se psychicky obrním a budu věřit že to přejde, jen nechápu že před tím do roku a půl byl s vysavačem naprostý kámoš a právě na něm jezdil a tedˇta hysterie, holt dětská dušička je opradu samá záhada, jste obě moc milé že jste se ozvaly, přeji vám pohodičku zdravíčko a někdy zase na pokecu tady ! mimochodem určitě znáte tento server níže a pokud ne tak si tam můžete svá zlatíčka umístit ! já vám posílám odkaz na má dvě zlata a prosím o obodování a budˇte k nám velkorysé!!# http://www.diteroku.eu/…an-gino.html, to je ten náš hrdina!!! a tereza gina # # # > http://www.diteroku.eu/…za-gina.html moje pomocnice :lol:

• Citovat
  • Upravit
290
19.4.08 21:50

Ahoj Irisko, U syna přešel strach z vysavače u švagrové. Doma vždy šíleně řval. Oni nevěděli, že se bojí vysavače a začali vysávat a on prý v pohodě s nima. Já na nevěřila svým uším 8O 8O 8O . Od té doby je to vpohodě. Teda dotěď je citlivější na hlasitější zvuky, ale když mu to vysvětlím, tak to zvládne docela dobře. Např. dnes byla bouřka - začal řvat (bál se, chystali jsme se ven). Tak jsem ho uklidnila, že nikam nepůjdeme, že budeme schovaní doma, že se mu nemůže nic stát,… Chvíli se pochoval a pak už si i sám hrál i když ještě hřmělo.

Příspěvek upraven 13.02.12 v 20:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1493
20.4.08 21:28

Hvezdicko: tak to jste měli docela štěstí, že ho to takhle najednou u švagrové přešlo. Můj syn bohužel vyvádí u jakéhokoliv vysavače, ať je kdekoliv a u kohokoliv - i když je vypnutý. Takže třeba i v elektro obchodě ho chytne záchvat, když tam vidí prodávat vysavače. Tuto sekci v elektru musíme vždycky obejít obloukem nebo projít velmi rychle. Ale bouřky se nebojí, tu má dokonce rád. Ani ohňostroje, sanitek apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí