Bojím se času

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
18.4.13 08:09

@Michelangelo Nenacházím slova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
18.4.13 08:14

Ze smrti strach nemám, jako malá jsem se topila, ztratila vědomí…pamatuji si jen to, že mi bylo hrozně krásně a cítila jsem hrozně lásky(nedělám si srandu, vážně to tak bylo). Když mě táta z vody vytáhnul, byla jsem na něj hrozně naštvaná, že mě tam měl nechat. Jako dítě jsem to nedokázala vysvětlit, všem jsem tvrdila, že jsem dýchala pod vodou, samozřejmě jsem se dočkala jen posměšků dospělích, že to není možné - a já byla hrozně naštvaná, že mi nikdo nevěří :(

Já mám spíše strach z toho, kdyby se mi něco stalo, ať je to až v době, kdy budou mé malé děti už samostatné a natolik rozumné, aby to pochopili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
18.4.13 09:16

@ivodička Mám děti 35 a 31 let, potřebují mě stále. Máma zemřela před 8mi lety a chybí mi, táta má 85 a nějak si nedovedu představit, že odejde. Nikdy není brzo na umírání, to člověk chápe čím víc je starší.

• Citovat
  • Upravit
54030
18.4.13 11:46

@ivodička moc děkuji, že jsi sem napsala o svém prožitku :srdce: :andel: :hug: Přečetla jsem na tohle téma spoustu knížek, viděla jsem hodně dokumentárních pořadů a o svědectví malých dětí, že život smrtí nekončí a nedá se pochybovat. Děti si tohle nevymyslí a nelžou :srdce: :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
18.4.13 13:48

@bamba ja si myslim, ze pro dospeleho cloveka je to psychicky horsi nez pro dite, kdyz nekdo umre.
Ja se se smrti neumim smirit a nedokazu si predstavit, co bude, az mi nekdo umre z blizkoho vztahu :'( pro me nepredstavitelna vec!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.4.13 14:44

@Michelangelo Přeju Ti ze srdce strašně moc sil! :hug: Tohle, co popisuješ si nedokážu a ani nechci představit. Musí to být šílená, neskutečná bolest. A je mi to strašně líto. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bamba
18.4.13 15:03

@palapa No jak se to veme. Sousedům zemřela dcera a zůstal po ní šestiletý klučina, tak v tomto případě je to pro dítě hrozné, navíc mu se z hlavičky vykouří spousta věcí. Dospělý si víc pamatuje, víc toho prožil.

• Citovat
  • Upravit
54030
18.4.13 18:06

@Krisťa81 děkuji za soucítění :hug: s tím se nedá smířit, vyrovnat, ani žít :,( :,( :,( jenom přežívat a věřit, že se setkáme :srdce: :srdce: :srdce: :hug: :hug: :hug: představit se to vůbec nedá, skutečnost předčí ty nejhorší scénáře :,( :,( :,( všem rodičům na světě, kteří milují svoje děti, přeji, aby se jim tahle tragédie vyhnula :srdce: :andel: :hug: je to největší bolest a zoufalství, jaké naše rodina zažila a v tomto případě vůbec neplatí, že čas je lék :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová