Bojím se porodu

42
3.2.14 12:01

Bojím se porodu

Ahojte holky, budu podruhé rodit, ale nejhorší je, že se toho porodu bojím víc než u prvního. Tam jsem to vůbec neřešila, ale teď už vím co mne čeká a tak o to víc jsem nervózní a mám obavy…Měly jste to taky tak a nebo jste to braly jinak? Nevím, jak se uklidnit, jsem pořád v nějakém napětí a nejhorší je, že můj přítel mi ani nepomáhá a ještě mne psychicky dost deptá a já jsem úplně zničená…Chci se zklidnit, vydrží mi to jen chvíli, dokud nepříjde přítel z práce, ten pak začne být nepříjemný a já se dostávám zase do deprese…Poraďte, jak se mám zklidnit a začít přítele ignorovat…prostě dostat se do celkové pohody, potřebuji to hlavně kvůli mimču…děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3485
3.2.14 12:03

@blondaa Ahoj, mrkni na youtube, je tam spoustu hezkých videí o bezbolestném porodu, třeba rozhovor Otevřít se porodu. Třeba by ti to mohlo pomoct. Proč je přítel nepříjemný? Reaguje na tvůj stres?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
3.2.14 12:03

A proč máš dítě s chlapem co tě deptá? :think: vím že an tos e neptáš, ale s takovým chlapem asi v pohdě nebude :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3485
3.2.14 12:04

@LuMiTa Hehe, koukám, že máme stejný avatar :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
3.2.14 12:06

Neboj, každý porod je jiný, můj první porod byl strašný a druhý pak trval asi půl hodiny, takže žádný stres, bude to podruhé, tak to bude určitě o sto procent lepší a víc v pohodě :hug: :hug: :hug: :hug: Užívej si poslední dny v klidu, na nervózního přítele se vybodni a zalez si s knížku do postele, nebo si dej sluchátka s muzikou a relaxuj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065

Ahoj, nevím jaký si měla první porod, ale já například až budu podruhé těhotná se budu TĚŠIT a porod. Jelikož dnes bych udělala všechno úplně jinak.
Každopádně co ti můžu max. doporučit je nemyslet na to. Šlo to dovnitř musí to jít i ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
@Marionn píše:
@LuMiTa Hehe, koukám, že máme stejný avatar :)
:mrgreen: já už se toho všimla jednou u deníčku co jsem četla, byl tam komentář od tebe a já se pořád divila, jak jsem ho mohla už okomentovat, když jsme ho ještě ani nečetla :P :P
  • Citovat
  • Upravit
72725

@Marionn @LuMiTa hezky jste se sešly  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
3.2.14 12:07

@LuMiTa @Marionn Já si řikala, co je to za blázna s třemi příspěvky po sobě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.2.14 12:08

@blondaa každý porod je jiný.. jako jo, jsou obavy, první byl brnkačka.. co když se to podruhé zvrtne.. ale ono nezbyde, než to přežít :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.2.14 12:09

@Marionn @LuMiTa a já si tu říkám, proč tu ta jedna tolik píše :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
3.2.14 12:09

Druhého porodu jsem se bála hrozně- právě proto, že jsem věděla do čeho jdu– ale věř mi, bylo to lepší než u prního a hlavně když to přišlo, chtěla jsem to mít co nejdřív za sebou a držet miminko v náruči- nemysli na to že to bude bolet, že by se mohlo něco stát. zbytečně se stresuješ- přítel to nepochopí, protože nezažil co to je - to pochopíme jen my ženy- co to zažily. vůbec se tím netrap, akorát se zbytečně stresuješ. miminko to vycítí a nebude chtít jít ven.. jestli tě to uklidní tak já budu brzy rodit po třetí a taky se bojím :lol: ale míň protože už vím, že druhý porod byl oproti prvnímu v pohodě- no jasný každý to tak nemusí mít ale když se budeš zbytečně stresovat tak to bude o dost horší…mysli na to, že to prostě tak je, musí to přijít. věř že to bude bolet míň, a nakonec budeš mít odměnu ;) ;) ;) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
3.2.14 12:11

@blondaa třeba ten druhý bude ještě lepší, než první.

Taky jsem měla obavy, ale u prvního jsem měla epidurál, tak jsem si ho teď chtěla dát taky…jenže se nestíhalo, jak to šlo rychle a nakonec jsem rodila tak rychle, že jsem pak jen ležela s vykulenýma očima, že už to mám za sebou :D

Neboj, bude to dobré.
Nenervuj se věcma, které nemůžeš ovlivnit. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuMiTa
3.2.14 12:13
@Terina89 píše:
@LuMiTa @Marionn Já si řikala, co je to za blázna s třemi příspěvky po sobě :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:
@martina.se píše:
@Marionn @LuMiTa hezky jste se sešly :mrgreen:

už jsme na ní číhala kolikrát :-D

• Citovat
  • Upravit
72725
3.2.14 12:13

@LuMiTa ale stejně fakt dobré.. tisíce profilovek a takhle se sejít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit