Bojím se sexu a mám komplexy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4785
21.4.24 17:05

Fyzioterapie panevniho dna, k tomu psychoterapie, relaxacni techniky. Vyhledej si vaginismus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
21.4.24 17:07

Změnila bych gynekologa, navštívila sexuologa a začala cvičit na pánevní dno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
21.4.24 17:08

Myslím si, že to bude od psychiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40536
21.4.24 17:11
@Anonymní píše: Více

Já jsem měla kamarádku a tu po porodu nějak víc zašili a musela jít na plastiku, protože, jak mi vyprávěla, se do ní její chlap nevešel.
Hrozná bolest a konec.

Tak i to se může stát.
Jestli bys neměla zajít na konzultaci k dr., kde dělají tyto plastiky.

Jinak třeba zkusit masírovat jizvu, mohou tam být i srůsty, nebo pořídit vibrátor a trénovat, začít raději malým, jestli to bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.24 17:15

@Mariane.B no nějaké stresy mám, protože málo spím, ale to asi každá máma. Jinak vztahově jsme na tom s ex skvěle a mám hlídací mamku i tchyni, tak si nemma na co stěžovat :-) Spis bych i chtěla někoho poznat, nebo začít poznavat a tohle me strašně brzdí, protze si neumím představit mít s někým sex.

Ještě pro větší detail. Měla jsem poranění třetího stupně a to jak směrem dolu, tak i nahoru, nevím sice jak, ale natrhl se i kus klitorisu. Ten teda nešili, ale jinak katastrofa. Nasledne i inkontinence, ale to bylo jen první měsíce nebo půl roku. S tím vším jsem se ale srovnala a klidně bych šla rodin hned zítra. Což je zvláštní, když sex si neumím představit.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.24 17:18

@free333 to by ale poznal gynekolog, že jsem moc zašitá, nebo ne? Při prohlídce po sestinedeli jsem měla co dělat, abych zadržela slzy bolestí. Teď ksem byla před měsícem a daleko lepší, ale dobrý rozhodne ne.

Ještě teda - bolí me to na spodní straně, hráz, ale uvnitř. Nevím jak to popsat. Asi teda pánevní dno? Ale bolest je to řezavá a tupá zároveň :nevim:

• Citovat
  • Upravit
40536
21.4.24 17:21

Jak ted čtu, jaks na tom byla, myslím, že by to chtělo navštívit i jiného doktora…

Nemohou to bolet srůsty?
Neříkal doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.24 17:32

@free333 neříkal, prý to bude dobrý :lol:
Prý co bych chtěla takhle po porodu a velkým poraněním. Nic špatně nenašel.

• Citovat
  • Upravit
40536
21.4.24 17:34

Třeba se to ještě srovná, moc moc moc držím palce, užila sis moc :hug:

Chápu, že seš nervní z případného sexu, jestli to nebude bolet, taky bych byla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dou
1094
21.4.24 18:14

Tak já jsem sice po porodu byla bez poranění… Ale snad půl roku, jsem tam muzskyho nemohla pustit rukou. Prostě najednou jakoby sucho a moc citlivé, přitom 11 let před tím, žádný problém. Jinak jsem lehce krvácela :nevim:. Do úplného normálu se mi to vrátilo 2 roky po porodu. cvičením Mojžíšovky s fizio. Fakt super… Hm užila jsem si 3 měsíce… :mrgreen: splnilo to i druhý účel..
Jinak já ještě kojím a na prsa si nemůžu stěžovat. Co vím když se přestává postupně tak nejsou pak takové plandaky :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
26.4.24 22:34

Ahoj,

tak osobně bych taky změnila gynekologa a objednala se na konzultaci na plastické chirurgii, určitě by po tomto - ze zdravotní indikace, přispěla, ne-li uhradila i pojišťovna.

Pak bych začala, jak tady holky píšou, cvičit na pánevní dno. Ono to teď může být spíš estetický problém, ale do budoucna, i funkční.

Určitě se nespokoj s tím, že jsi teď bez partnera, a že to vlastně nemusíš řešit. Měla bys…ať se cítíš sama dobře…i když je poranění „schované“…jsi mladá a je důležité zase najít sebedůvěru. :-)

Věřím, že se Ti vše spraví. Jen to začni řešit s odborníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí