Zpoždění menstruace, kdy si udělat test?

7
19.4.24 16:01

Ahojte Holky chci se zeptat prosím

;) Ahojte holky chci se zeptat prosím

Mám už dneska 4 dny zpoždění menstruace je to ještě brzy jsi udělat test nebo před 2 měsícema jsem měla pravidelnou menstruaci 17.2 17.3 mám furt jako by bolesti pod bříšku pochvilkach kdyby to měla dostat ono nic :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36139
19.4.24 16:08

Udělej si ráno test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
19.4.24 16:09

Ahoj, 4. den zpoždění by ti měl už test ukázat, jestli těhotná jsi. Já testovala den nebo dva po zpoždění a výsledek už byl jasný. Držím palce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
20.4.24 20:25

@Maky895989 jo dobře už jsem jsi udělala dva testy oba jsou pozitivní silné čárky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
380
20.4.24 23:59
@Ewik505 píše: Více

Tak to gratuluji!! A držím palce, ať je vše v pořádku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.4.24 13:41

Ahoj holky, chtěla bych poradit nebo už jsem zoufalá.23.3.jsem měla styk s manželem nechráněny🙈29.3.jsem měla dostat menstruaci ale nepřišla vůbec a to dnes je 21.4.Tesz jsem si dělala ale asik jsem udělala chybu já jí dělala ne ráno ale vždy kdyz jsem šla do práce a zkusila jsem to.Pak jsem udělala doma s ranní moči a po pár hodinách se mi objevila duha první čárka strašně slabé a druhá silná. prostě byl tam ten duch. A teď otázka z ní když jsem to počítala přes kalk. tehot. vychazi mi že by měla být necelé 3tt. menstruaci jsem měla pravidelnou, děti taky mám ale, tohle já vězně jiný a jsem stoho zoufalá, žijí zahraničí a momentálně nemám doktora až v květnu budou přibírat. Myslite, když půjdu na pohotovost že na ultrazvuku šlo vidět už tehu. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2975
21.4.24 15:15

@Iva529 Druha carka se objevi za par sekund a ne po par hodinach. :lol: Odecita se do 5 minut, ne za 5 hod. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
21.4.24 17:13

@Iva529 zkus ještě jeden test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
21.4.24 17:14

@Iva529 nebo jdi na krev jako samoplátce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.4.24 21:59

@Gwendolla Dnes jsem byla, na ultrazvuku nešlo zatím nic vidět. Krev mi také bral a taky neg.Rekl že mám ještě počkat. Deloha je prý čistá, bez cysty apod.Tak já už nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.4.24 22:01

Já tam zapomela dopsat že jsem šla se podívat po pár hodinách, asik po hodině já si to udělala a hned položila. nedivala jsem se jak to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí