Bojím se, že mám výduť v břiše

Anonymní
25.2.24 16:22

Bojim se, ze mam vydut v brise

Strasne se bojim, ze mam vydut brisni aorty. Poznalo by se to treba na rtg nebo ultrazvuku bricha? Kdyz lezim vidim jak mi bricho tepe, dokonce dokazu aortu nahmatat. Muzu mit ve 30 vydut? Jaka je pravedepodobnost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17426
25.2.24 16:27

Heduš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36079
25.2.24 16:58
@Anonymní píše:
Strasne se bojim, ze mam vydut brisni aorty. Poznalo by se to treba na rtg nebo ultrazvuku bricha? Kdyz lezim vidim jak mi bricho tepe, dokonce dokazu aortu nahmatat. Muzu mit ve 30 vydut? Jaka je pravedepodobnost?

Ne Heduš. Pořád je to jen psychika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116410
25.2.24 17:10
@Anonymní píše:

Kdyby ti tam netepalo, tak máš vážný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16437
25.2.24 17:21
@Anonymní píše:

Břicho tepe, dokonce vidíš, jak jde při dýchání nahoru a dolů, opravdu to tělo dělat má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NicolaR7
25.2.24 18:13

Ja se stale povazuji za velkyho hypochondra, (ac jsem rok brala AD a stale mam jednou za mesic terapie) tak takovy bomby jako vydutě jsem teda nejela😂 🙈

Myslim, ze to nic neni☺️snaz se zamerit na neco jinyho…idealne kde zapojis ruce a hlavu zároveň!

• Citovat
  • Upravit
1543
25.2.24 18:28

Výduť břišní aorty by byla vidět na ultrazvuku břicha (míněno opravdu břišních orgánů, ne např. na gyndě).
Jestli máš podobné strachy často, běháš po doktorech a sbíráš negativní vyšetření, zvaž psychiatra. Já na tom byla stejně, zabrala až antidepresiva. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24748
25.2.24 20:33
@Hazentla píše:
Výduť břišní aorty by byla vidět na ultrazvuku břicha (míněno opravdu břišních orgánů, ne např. na gyndě).
Jestli máš podobné strachy často, běháš po doktorech a sbíráš negativní vyšetření, zvaž psychiatra. Já na tom byla stejně, zabrala až antidepresiva. :hug:

Myslíš, že jí psychiatra ještě nikdo neradil? Ona problém s hlavou ale nemá. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11862
25.2.24 20:48
@Anonymní píše:

Tak jestli si přes břicho nahmatas aortu tak si fakt machr…a nebo mimozemšťan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
26.2.24 07:09
@Anonymní píše:

tep citi kazdy neobezni clovek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2999
26.2.24 07:33

Prosím vás, jak někoho napadají takové diagnózy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80197
26.2.24 07:37

Google je ideální poradce. Stačí napsat únava a hned ti nabídne milion šílených chorob.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adela802
26.2.24 08:16

Vydut měl muj děda myslím. si že kdyby jsi ji měla asi by jsi nepsala na emimino, buď v klidu 🫠 😊

• Citovat
  • Upravit
85
26.2.24 08:45
@Adela802 píše:
Vydut měl muj děda myslím. si že kdyby jsi ji měla asi by jsi nepsala na emimino, buď v klidu 🫠 😊

Neodpovidas sama sobe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adela802
26.2.24 08:49

@Krous33 No predstav si že ne 🤦@admin můžete jim to ověřit

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie