Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A k doktorovi nejdeš proč?
Edit: čekáš na nedělní noc na pohotovost?
@Lily-of-the-valley píše: Více
Moje doktorka by mě mohla prý vzít až příští týden.
@Anonymní píše: Více
Na chirurgickou ambulanci či na nějakou emergenci si v nemocnici můžeš zajít kdykoli. Rozhodně bych osobně nečekala do dalšího týdne.
to nevadí jen jsi se netrefila píchat to může několik dní před a po
Uvař si čaj z ostružiníku. Pokud to přestane, byl to slepák, pokud ne, tak to nebyl. ![]()
Akutní břicho se bere hned, ale u tebe asi ví ![]()
Ahoj z vyprávění tatky, u slepaku je prý vysoká teplota bolest břicha až do třísla, a mnoho další, držím palce ať jsi v pohode
(Heduš)
To jako fakt se na tohle někdo ptá na netu a nejde prostě do nemocnice se nechat vyšetřit? ![]()
Zdravím, z názvu tématu jste pochopili, o co se jedná. Asi už přes týden chodím méně často na velkou (cca 3× do týdne), včera se objevilo občasné píchnutí v pravém podbříšku,, když si do toho bolestivého místa píchnu rukou, tak to píchá v tom místě a vystřeluje to směrem nahoru, obcas do levé strany. Nebolí to nějak silně, jen to cítím. Také jsem občas nafouklá.. Zvracení ani teplota se (díky bohu) neobjevila. Nevíte jestli je to zánět slepého střeva, zaražený větry, nebo zácpa,… Trpím emetofobií (strach ze zvracení), takže je to pro mě celkem špatná situace.. Měl jste někdo podobně? Byla bych ráda za každý komentář. Děkuji.
Příspěvek upraven 06.12.24 v 18:50