Bojím se, že má dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
12.3.12 15:11

Bojím se,že má dítě

S přítelem jsme 4 roky a snažíme se o mimi.Nedávno jsme se pohádali a on mi v hádce řek,že ažnaše dítě(děti)budou chodit do školky,on už se mnou nebude a bude platit další alimenty 8o :oops: Já se zarazila a hned na něj uhodila,jestli má někde dítě,ale on to zapřel a že se přeřek.Já spíš myslím jestli se nepodřek.Od tý doby mi to nedá spát a pořád na to musím myslet.Vím,že během našeho vztahu mi byl věrný,spíš mám na mysli,jestli neměl dítě ještě dřív,nežjsme se seznámili :think:
Máme společný účet a všimla jsem si,že z něj kolikrát dost vybíral,což ale nemusí být na alimenty,protože přítel podniká,tak moh vybírat i na cokoli jiného.Když se ho ptám,dělá si ze mě srandu a popírá to.Mám mu věřit?Opravdu se člověk může takhle blbě přeříct? :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2830
12.3.12 15:20

Já bych mu asi nevěřila, že se přeřekl… :oops: spíš si myslím, že mu uklouzlo něco co nemělo… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5956
12.3.12 15:21

nevím, jestli bych dál chtěla setrvávat v takovém vztahu, kdy on říká, až budou děti, že už s tebou nebude. to, že má dítě, pokud ho má, je docela dost důležitá informace, kterou by snad neměl tajit, ne?? podle mě se prostě zapomněl a řekl pravdu. a to vybírání peněz,kor pokud máte spol.účet a není to částka zanedbatelná, tak to bych chtěla vědět, k čemu to má…
navíc tě vůbec nebere vážně.
rozmysli se děvče rozmysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
12.3.12 15:22

Taky myslím, že takhle by se asi nepřeřekl… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka

mě by teda hlavně hlodalo,že předpokládá,že v budoucnu nebude s tebou a s dětmi

• Citovat
  • Upravit
27281

Taky si myslím, že někde ty alimenty už platí… :nevim: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
12.3.12 15:23

Z tý formulace že už s tebou nebude a bude platit další alimenty by mi spíš vyplynulo, že teď ty alíky ještě neplatí. Tzn že si spíš teprv nějaký dítko upíchne potom, co už spolu nebudete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
12.3.12 15:24

No ono jde taky o to jestli se mu občas stává že se přeřekne nebo ne :think: pokud se mu to občas stane věřila bych že se přeřekl, pokud ne tak asi nevěřila

• Citovat
  • Upravit
1227
12.3.12 15:25

mě z toho naopak vyplývá, že alimenty už platí a že až nebude se zakladatelkou, tak bude platit další :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
12.3.12 15:26

No tak to je hodně zvláštní „přeřek“. V afektu člověk často z pusy vypustí něco, co by za normálních okolností neřekl…
Asi bych se pustila do pátrací akce. Kdyby si dítě půjčoval na víkendy, tak bys to asi postřehla :mrgreen: , pokud by jen platil a s dítětem se nestýkal, tak je to sakra výstražné znamení do budoucna, jaký je otec… No a kdyby vozil alíky osobně a s dítětem se viděl jen pod dohledem matky, tak to taky může znamenat, že je dítě ještě moc malé… S věrností si můžeš být jistá maximálně tak na pustém ostrově :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
12.3.12 15:26
alvapinka píše:
nevím, jestli bych dál chtěla setrvávat v takovém vztahu, kdy on říká, až budou děti, že už s tebou nebude. to, že má dítě, pokud ho má, je docela dost důležitá informace, kterou by snad neměl tajit, ne?? podle mě se prostě zapomněl a řekl pravdu. a to vybírání peněz,kor pokud máte spol.účet a není to částka zanedbatelná, tak to bych chtěla vědět, k čemu to má…
navíc tě vůbec nebere vážně.
rozmysli se děvče rozmysli…

souhlasím, v tomto ohledu se dá asi těžko přeřeknout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
12.3.12 15:27
sophinka píše:
mě by teda hlavně hlodalo,že předpokládá,že v budoucnu nebude s tebou a s dětmi

No ono kolikrát ve vzteku člověk řekne spoustu věcí, co ho potom můžou mrzet, jenom proto, aby měl poslední slovo. Takže tohle bych až tak hrozně černě neviděla, záleží na situaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
katek78 píše:
mě z toho naopak vyplývá, že alimenty už platí a že až nebude se zakladatelkou, tak bude platit další :nevim:

Já jsem blbááá :oops: Máš pravdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Hana

Myslím, že se člověk může takhle blbě přeříct. Sama kolikrát taky plesknu hovadinu, ale ještě se mi to nepovedlo v něčem tak důležitém a obvykle je to prasečina ve smyslu nesmyslu.
V tomto případě bych mu ovšem nevěřila. Hlodalo by to ve mě a narušovalo moji důvěru v něj. Jen toho chlapa nechápu, proč by to tajil :think:

• Citovat
  • Upravit
8566
12.3.12 15:31

No tak já bych se spíš hodně zamyslela nad tím,jestli chci plodit děti s někým, kdo mi už dopředu řekne, že až děti budou on už s námi nebude 8o Co to je proboha za kecy? :roll: . Přeřeknout se mohl a taky nemusel :nevim: . Mohl chtít říct třeba, že bude mít akorát další výdaj a to alimenty. Nebo myslel opravdu další alimenty.. to jako těžko říct, přeřeknout se může každý obvzlášť v rozčilení. Ale takové kecy, že mě stejně co nevidět opustí bych teda nesnesla ani kdyby měl sebelepší důvod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí