Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte vsetci..neviem ako mam zacat tak začnem uplne od začiatku od septembra som mala velke stresy ochorela moja mama potom moja dcérka..teraz su obidve chvála bohu v poriadku…nakoniec to položilo mna…začalo sa to tym ze sa mi zmenila stolica…je taka kasovita a hlavne ráno po prebudení..cez den uz stolicu nemavam…postupne sa k tomu pridali občasne kŕče krv a hlien…bolesť chrbta…tak neviem mam strašne obavy aby to nebola rakovina čriev…mal niekto take príznaky?
A proč se ptáš na intenretu a ne svého lékaře?
Jinak ne - rakovinu t diagnostikoval právě internet, tohle bude něco jiného, ale prostě mazej k lékaři.
Spíš nějaká potravinová intolerance. Mohla být vyvolaná stresem. Ale to vyřeší jen lékař.
Nebo crohn/ celiakie/ulcerózní colitida…
každopádně řešit s lékařem…krevní testy a pak kolonoskopie
Ja bych to videla na drazdivej tracnik, mela jsem to same, prosla jsem si gastrem a nikde nic nenasly. Stres je potvora.
@Malisska píše:
Ahojte vsetci..neviem ako mam zacat tak začnem uplne od začiatku od septembra som mala velke stresy ochorela moja mama potom moja dcérka..teraz su obidve chvála bohu v poriadku…nakoniec to položilo mna…začalo sa to tym ze sa mi zmenila stolica…je taka kasovita a hlavne ráno po prebudení..cez den uz stolicu nemavam…postupne sa k tomu pridali občasne kŕče krv a hlien…bolesť chrbta…tak neviem mam strašne obavy aby to nebola rakovina čriev…mal niekto take príznaky?
Jez zdravě a snaž se hodně relaxovat. Jestli se stolice do Vánoc neupraví a nebude ti celkově dobře, navštiv lékaře. Rakovina je jen jedna z nemocí. Hádám, že to bude spíš něco jiného.
@Russet píše:
Jez zdravě a snaž se hodně relaxovat. Jestli se stolice do Vánoc neupraví a nebude ti celkově dobře, navštiv lékaře. Rakovina je jen jedna z nemocí. Hádám, že to bude spíš něco jiného.
Co je to za volovinu? ABy se potvrdil příapdný dráždivý tračník (který ale vypadá spíš jinak) se nejdřív musí vyloučit věchno ostatní.
Potřebuješ nejprve jít k lékaři a teprve pak případně řešit psychosomatiku.
A tedy to co popisuje zakladatelka zní jako nějaké akutní onemocnění trávicího traktu,.
Takhle u bráchy začala ulcerozní kolitída, začalo to po stresu z úmrtí v rodině.
Nikdo ti tady diagnózu nedá, ale na rakovinu bych rozhodně nepomýšlela hned v první řadě. Běž na vyšetření!
@Ou píše:
Co je to za volovinu? ABy se potvrdil příapdný dráždivý tračník (který ale vypadá spíš jinak) se nejdřív musí vyloučit věchno ostatní.Potřebuješ nejprve jít k lékaři a teprve pak případně řešit psychosomatiku.
A tedy to co popisuje zakladatelka zní jako nějaké akutní onemocnění trávicího traktu,.
A ty už se prosím, uklidni. Na emimi chodím občas, tebe ale posledně vidím arogantně reagovat pokaždé. Dohnal tě boží komplex nebo co? Nevíš o tom nic víc, než ostatní, ale z nějakého mně neznáného důvodu máš pocit, že máš ve všem vždy pravdu jen ty, a my ostatní bez tvé rady zhyneme bídnou smrtí…
@Ou píše:
Co je to za volovinu? ABy se potvrdil příapdný dráždivý tračník (který ale vypadá spíš jinak) se nejdřív musí vyloučit věchno ostatní.Potřebuješ nejprve jít k lékaři a teprve pak případně řešit psychosomatiku.
A ty jsi lékař? Jaká kravina? Má proste srajdu. Nejdřív se musí zklidnit a přestat hledat za problémem rakovinu. Ta nevzniká za měsíc.
@Russet zobrali mi stolicu doktorka hovori ze mozem.mat nejaku baktériu v črevách ta my poškodzuje creva
@Malisska píše:
@Russet zobrali mi stolicu doktorka hovori ze mozem.mat nejaku baktériu v črevách ta my poškodzuje creva
Tak to budeš mít výsledky v řádu dní…
Ahojte dievčatá ja som v nemocnici od utorka kolonoskopiu my urobia az pondelok…a ja mam obrovsky strach ze je to rakovina 😭 😭 😭 😭Uz neviem co mam robit..ani spat sa my neda len rozmýšľam furt. V Stolici nemam ziadne baktérie ani virusy…ale krv este vedia ze nato sa čaká dlhsie kym zistia krv v stolici…neviem uz..co som pozerala mam vsetky ale naozaj vsetky príznaky rakoviny…od anémie az po chudnutie únavu a krv v stolici
A nemáš ten průjem jen ze stresu? Ze stresu je běžně průjem. Na rakovinu jsi mladá, pravděpodobnost něčeho takového je ve tvém věku fakt nízká.