Bojím sa rakoviny čriev

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9
23.11.22 12:06

Bojím.sa rakoviny čriev

Ahojte vsetci..neviem ako mam zacat tak začnem uplne od začiatku od septembra som mala velke stresy ochorela moja mama potom moja dcérka..teraz su obidve chvála bohu v poriadku…nakoniec to položilo mna…začalo sa to tym ze sa mi zmenila stolica…je taka kasovita a hlavne ráno po prebudení..cez den uz stolicu nemavam…postupne sa k tomu pridali občasne kŕče krv a hlien…bolesť chrbta…tak neviem mam strašne obavy aby to nebola rakovina čriev…mal niekto take príznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
23.11.22 12:08

A proč se ptáš na intenretu a ne svého lékaře?

Jinak ne - rakovinu t diagnostikoval právě internet, tohle bude něco jiného, ale prostě mazej k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24617
23.11.22 12:10

Spíš nějaká potravinová intolerance. Mohla být vyvolaná stresem. Ale to vyřeší jen lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11796
23.11.22 12:22

Nebo crohn/ celiakie/ulcerózní colitida… :nevim: každopádně řešit s lékařem…krevní testy a pak kolonoskopie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
23.11.22 12:28

Ja bych to videla na drazdivej tracnik, mela jsem to same, prosla jsem si gastrem a nikde nic nenasly. Stres je potvora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.11.22 12:44
@Malisska píše:
Ahojte vsetci..neviem ako mam zacat tak začnem uplne od začiatku od septembra som mala velke stresy ochorela moja mama potom moja dcérka..teraz su obidve chvála bohu v poriadku…nakoniec to položilo mna…začalo sa to tym ze sa mi zmenila stolica…je taka kasovita a hlavne ráno po prebudení..cez den uz stolicu nemavam…postupne sa k tomu pridali občasne kŕče krv a hlien…bolesť chrbta…tak neviem mam strašne obavy aby to nebola rakovina čriev…mal niekto take príznaky?

Jez zdravě a snaž se hodně relaxovat. Jestli se stolice do Vánoc neupraví a nebude ti celkově dobře, navštiv lékaře. Rakovina je jen jedna z nemocí. Hádám, že to bude spíš něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
23.11.22 13:09
@Russet píše:
Jez zdravě a snaž se hodně relaxovat. Jestli se stolice do Vánoc neupraví a nebude ti celkově dobře, navštiv lékaře. Rakovina je jen jedna z nemocí. Hádám, že to bude spíš něco jiného.

Co je to za volovinu? ABy se potvrdil příapdný dráždivý tračník (který ale vypadá spíš jinak) se nejdřív musí vyloučit věchno ostatní.

Potřebuješ nejprve jít k lékaři a teprve pak případně řešit psychosomatiku.

A tedy to co popisuje zakladatelka zní jako nějaké akutní onemocnění trávicího traktu,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3012
23.11.22 13:14

Takhle u bráchy začala ulcerozní kolitída, začalo to po stresu z úmrtí v rodině.
Nikdo ti tady diagnózu nedá, ale na rakovinu bych rozhodně nepomýšlela hned v první řadě. Běž na vyšetření!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6021
23.11.22 13:17
@Ou píše:
Co je to za volovinu? ABy se potvrdil příapdný dráždivý tračník (který ale vypadá spíš jinak) se nejdřív musí vyloučit věchno ostatní.

A tedy to co popisuje zakladatelka zní jako nějaké akutní onemocnění trávicího traktu,.

A ty už se prosím, uklidni. Na emimi chodím občas, tebe ale posledně vidím arogantně reagovat pokaždé. Dohnal tě boží komplex nebo co? Nevíš o tom nic víc, než ostatní, ale z nějakého mně neznáného důvodu máš pocit, že máš ve všem vždy pravdu jen ty, a my ostatní bez tvé rady zhyneme bídnou smrtí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.11.22 13:22
@Ou píše:

A ty jsi lékař? Jaká kravina? Má proste srajdu. Nejdřív se musí zklidnit a přestat hledat za problémem rakovinu. Ta nevzniká za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.11.22 20:27

@Russet zobrali mi stolicu doktorka hovori ze mozem.mat nejaku baktériu v črevách ta my poškodzuje creva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
23.11.22 20:47
@Malisska píše:
@Russet zobrali mi stolicu doktorka hovori ze mozem.mat nejaku baktériu v črevách ta my poškodzuje creva

Tak to budeš mít výsledky v řádu dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
23.11.22 21:09

@Russet Tak za dva dni asi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
25.11.22 11:37

Ahojte dievčatá ja som v nemocnici od utorka kolonoskopiu my urobia az pondelok…a ja mam obrovsky strach ze je to rakovina 😭 😭 😭 😭Uz neviem co mam robit..ani spat sa my neda len rozmýšľam furt. V Stolici nemam ziadne baktérie ani virusy…ale krv este vedia ze nato sa čaká dlhsie kym zistia krv v stolici…neviem uz..co som pozerala mam vsetky ale naozaj vsetky príznaky rakoviny…od anémie az po chudnutie únavu a krv v stolici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1261
25.11.22 11:44

A nemáš ten průjem jen ze stresu? Ze stresu je běžně průjem. Na rakovinu jsi mladá, pravděpodobnost něčeho takového je ve tvém věku fakt nízká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová