Zásilkovna problém

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
22.11.22 16:21

Zasilkovna problem

Dobry den, zasilkovna mi poslala email “ Prosíme o opravu doručovací adresy, abychom vám zásilku mohli v pořádku doručit”
Ja originalne totiz zadal poste restante s mestem, neboli ze chci ulozit zasilku na poste, jedine jak jde opravit adresu zasilky je pres urceni spendliku na mape, co mam tedy ted delat, pokud chci aby mi to ulozili na poste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101533
22.11.22 16:29

@Petrfiala Zjistit, zda je vůbec možné nechat si zasilkovnou neco ulozit na poště… podle me neni, takže to budes muset zmenit na adresu nejakeho jejich ukladaciho mista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64996
22.11.22 16:40
@j.a.n.i1 píše:
@Petrfiala Zjistit, zda je vůbec možné nechat si zasilkovnou neco ulozit na poště… podle me neni, takže to budes muset zmenit na adresu nejakeho jejich ukladaciho mista.

už jsem jí to psala jinam. Zásilkovna těžko bude něco dávat na poštu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
22.11.22 16:46

Zásilkovna ti na poště nic neuloží, uloží ti to pouze na pobočkách zásilkovny.

• Citovat
  • Upravit
4043
22.11.22 16:58
@Petrfiala píše:
Dobry den, zasilkovna mi poslala email “ Prosíme o opravu doručovací adresy, abychom vám zásilku mohli v pořádku doručit”
Ja originalne totiz zadal poste restante s mestem, neboli ze chci ulozit zasilku na poste, jedine jak jde opravit adresu zasilky je pres urceni spendliku na mape, co mam tedy ted delat, pokud chci aby mi to ulozili na poste?

Někdy je holt lepší to s tou originalitou nepřehánět… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2380
22.11.22 17:04
@Petrfiala píše:
Ja originalne totiz zadal poste restante s mestem, neboli ze chci ulozit zasilku na poste, jedine jak jde opravit adresu zasilky je pres urceni spendliku na mape, co mam tedy ted delat, pokud chci aby mi to ulozili na poste?

Tak to jste přehnal, pane premiére.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14574
22.11.22 17:05

Pokud chceš uložit zasilku na poště, tak ji poštou posli. Problém vyřešen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
22.11.22 17:58

Kdo by to „poste restante“ převzal? Dopis se prostě uloží a hotovo, ale „něco“? Jinak i Zásilkovna má jistě Klientskou linku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24617
22.11.22 21:05

Zásilkovna má svá odběrná místa, své boxy a využívá i Alzaboxy. Pohledejte, co máte nejblíž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
23.11.22 06:27
@Petrfiala píše:

Spis bych se bala falesneho emailu, co ted taky chodi. Opravdu je to od zasilkovny/posty? Jaky je email?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
23.11.22 06:31
@Ornwen píše:
Spis bych se bala falesneho emailu, co ted taky chodi. Opravdu je to od zasilkovny/posty? Jaky je email?

Tak logicky, pokud zadal adresu na postu, tak tam to neni zasilkovna schopna dorucit. Proc hned za vsim videt podvod. A jinak to nemusi byt od zasilkovny, muze to byt i od odesilatele…

Příspěvek upraven 23.11.22 v 06:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64996
23.11.22 06:34
@j.a.n.i1 píše:
Tak logicky, pokud zadal adresu na postu, tak tam to neni zasilkovna schopna dorucit. Proc hned za vsim videt podvod.

Zase ale zasilkovnusi vybiras, to ti to pri nakupu dovoli vycucat si adresu z prstu? Jedine, ze by to bylo osobni doruceni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
23.11.22 06:34

@j.a.n.i1 protože se to teď děje… takže bych to taky prověřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
23.11.22 06:37
@j.a.n.i1 píše:
Tak logicky, pokud zadal adresu na postu, tak tam to neni zasilkovna schopna dorucit. Proc hned za vsim videt podvod.

Ano, protože se to deje, protože si myslim, ze je ted vyssi riziko. Lidi vic objednavaji, ja si treba nepamatuji presne, co kam ma prijit. Takze bych v pohode prehledla, ze je to falesny mail.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.11.22 06:43
@vokishka píše:
Zase ale zasilkovnusi vybiras, to ti to pri nakupu dovoli vycucat si adresu z prstu? Jedine, ze by to bylo osobni doruceni

Evidentně zvolil osobní doručení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová