Zásilkovna problém

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6626
3.10.24 18:04

Ty jsi kvůli balíku ztracenýmu v době povodní šla na policii? 8o Jako vážně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.10.24 19:00

@Ivan PPZ
Cajti se tvářili úplně normálně. Sepsali se mnou zápis, nechápali, proč mi každý operátor říká něco jiného. Vzhledem k tomu, že paní v depu měla můj balíček v ruce, když jsem ji měla popsat, co v něm je. Paní neříkala nic o vodě, vlhku ani vyplavení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.10.24 19:09

@Janli ano. Šla jsem na policii.
Kdyby mi totiž řekli, že mají problém s povodněmi a nemohou balík najít, tak bych samozřejmě chápala situaci.
Ale vzhledem k tomu, že mi ho drželi a,,zapomněli,, poslat, pak ho poslali na druhou stranu republiky a teď ho mají opět v Ostravě, ale neví, kdy mu ho zkontrolují, tak jsem šla na policii. Nabídka jsem se, že si pro něj dojedu tedy sama, řekli mi, že mi ho nevydají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115743
3.10.24 19:10
@klarafka píše: Více

A ta policie ti ten balík doveze jo? ;) :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.10.24 19:14

@aiwwa policie mi balík nedoveze, pouze zjistí, jestli tam někdo ze zaměstnanců balíky nekrade nebo nevykradá.😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115743
3.10.24 19:18

Tak s tím vůbec nepočítej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.10.24 19:21

@aiwwa už to posílali do Ostravy na policii. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
3.10.24 19:53

No a tam to odloží a bude vyřízeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.10.24 20:01

@j.a.n.i1 to je v pořádku.
Paní, co mi balík posílala už podala žalobu. Totiž můj balík není jediný. Během té doby mi od ní už přišlo několik balíků, jen ten jeden prostě prý mají, ale poslat se jim ho nedaří. Jen v mém případě se jedná o 13 tisíc. To si nemůžu dovolit to nechat plavat. Bohužel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
3.10.24 20:05

@klarafka No, tak pokud je v pořádku, že to odloží, tak fajn, nebylo ani třeba to s policií řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
3.10.24 20:18

@j.a.n.i1 bylo to třeba, ale co ti budu vysvětlovat, ty jsi odbornik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
3.10.24 22:40

Hm, paní podala žalobu na něco, co ani není způsobilé být „občanským sporem“, protože jde o podnikatelský vztah. A bordel v evidenci v oblasti povodní… a ještě prokázat nějaký úmysl… good luck.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.10.24 00:53

@Ivan PPZ to je fakt. Radši se na na takový firmy vykašlat, nenechat je vydělat, využít jinou zásilkovou firmu. Proč chtít pomáhat tím, že jim dáme vydělat. Paní takto posílá 50 balíků týdně. Když o zákazníky nestojí, tak ať si mají bordel v logistice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101533
4.10.24 06:25

Aha a k čemu to tedy bylo třeba? Jaký trestný čin spáchali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
4.10.24 08:18

Má vůbec představu, jaký problém je dohledat balík bez štítku? A ten balík pak neomylně ztotožnit a to všechno ve stavu živelné katastrofy? Myslíš, že u jiných firem je to lepší? Ani omylem. A nikdo ti nelhal. Operátoři jen sledují elektronický pohyb balíku, oni ho nemají v ruce. Říkají ti jen to, co vidí v systému. Holt je potřeba mít trpělivost. Ale zaměstnávat tímhle policii, tak to je fakt mimo mísu….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová