Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ornwen píše:
Ano, protože se to deje, protože si myslim, ze je ted vyssi riziko. Lidi vic objednavaji, ja si treba nepamatuji presne, co kam ma prijit. Takze bych v pohode prehledla, ze je to falesny mail.
Sam pise, ze tam zadal poste restatnte, na ktere to zasilkovma technicky doručit neumi, tak proč hned podvod
ano, je dobré byt opatrny, ale netreba byt predposrany.
Holky poraďte. Posílám jeden jediný balík zásilkovnou, ale bohužel jsem platbu nějakým způsobem odklikla dvakrát, tedy strženo 2×79 jako za dva balíky. V aplikaci i vidím, že stejnému člověku mám poslat dva balíky a odnést je na výdejnu. Teď ten jediný tedy odnesu, co bude s tím druhým? Po nějaké době se smaže a peníze se vrátí zpět?
@Salorka píše:
Holky poraďte. Posílám jeden jediný balík zásilkovnou, ale bohužel jsem platbu nějakým způsobem odklikla dvakrát, tedy strženo 2×79 jako za dva balíky. V aplikaci i vidím, že stejnému člověku mám poslat dva balíky a odnést je na výdejnu. Teď ten jediný tedy odnesu, co bude s tím druhým? Po nějaké době se smaže a peníze se vrátí zpět?
Já myslím, že za 5 dní „ztratí platnost“ a peníze se ti vrátí.
@Salorka píše:
@Moringa díky. V tý aplikaci jsem toho moc nenašla
Já jsem před pár dny hledala něco jiného ohledně Zásilkovny a na tohle jsem náhodou narazila. Myslím, že těch pět dní je ta částka jen blokovaná (strhne se až ve chvíli, kdy zásilku podáš)… a když zásilku nepodáš, tak se ta blokace zruší…
Já si objednal PPL vyzvednutí doma. Ale NIKDE se člověk nedozví, kdy ten kurýr přijede. Ani na help lince. Akorát, že to bude mezi 8-17:00 (Praha). Takže jsem se ve 11:40 sebral a podal to na PPL pointu. Takže jsem taky platil víc, než bylo třeba… ![]()
@Salorka Jednou se mi to taky povedlo a je to jak píše @Moringa, tu částku za neodeslaný balík opravdu po pár dnech odblokovali.
Zdravim, potrebuju poradit. Chci odeslat balicek, po udaje kupujiciho je to v poradku, ale kdyz se dostanu k vyberu podaciho mista, tak mi to nevyhleda nic. Zadam mesto, a vic nejde udelat. Driv jsem takhle posilala bezne a nebyl problem, ted uz jen sporadicky, a vim, ze uz jsem tohle jednou resila, a pani na lince Zasilkovny mi poradila, jenze si uz nemuzu zaboha vzpomenout, co..a o vikendu na lince nejsou, jen blbej robot. A navic to nutne potrebuju odeslat dnes, v noci frcime pryc.
Nevite nekdo? Prikladam fotku..
Mapa mi porad stoji na Liberci, nic v Hradci mi to nevyhleda a pod tim jen nabidky, kam uz jsem odesilala..
Se zásilkovnou rok naprostá spokojenost. Až dosud.
Podaný balík v Ostravě 20.9.
Po pěti dnech jsem volala na zákaznickou linku. Balík se prý vrátil, protože měl utržený štítek. Balík byl dohledán, identifikován a poslán do kontrolingu. Tam odsud ho prý,,zapomněli,, tři dny poslat. Opět jsem několikrát denně volala na zákaznickou linku, kde mi potvrdili, že ho odeslali. Ovšem v mé aplikaci se nic nenačítalo. Znovu volání, pak mi oznámili, že balík omylem odeslali jinam. Nyní ho prý našli a jede zpět do Ostravy projít kontrolou. A navíc si prý všimli, že je balík vlhký od povodní. Zvláštní, že při povodních byl suchý. Dodnes balík nemám. Dnes jsem podala reklamaci a byla na policii. Ani nejde o pochybení, ale o lži operátorů, že balík vidí a že už je na cestě.
@klarafka píše: Více
možná ho tam zapomněli a nemají ho. Oni totiž to depo měli zaplavené a baličky nacpali do všech aut, co tam měli a někam je odvezli. Mně v té době šel balíček právě taky týden, zasekl se na tom depu. Viděla jsem fotky těch jejich aut, prostě je tam odstavili a nechali.
Zrovna v oblastech, co byly dotčené povodní, se s tím prostě reálně mohlo stát cokoli.
A to by mě zajímalo, jak se ti cajti museli tvářit.