Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janli znovu tedy opakuji. Ten balík se našel, paní v depu ho měla v ruce…i obsah. Pak ho předala do kontrolingu, tam byl tři dny, že ho zapomněli odeslat. Když ho odeslali, odeslali ho někomu jinému! Teď by měl být údajně zpět na cestě na znova kontrolingu.
@klarafka píše: Více
A ten trestný čin spatřuješ v čem konkrétně?
@klarafka píše: Více
Tak ty máš dost
A policie s tím má udělat co? Má jet naplácat těm ulhaným operátorům? Jak víš, že při povodních byl balík suchý?
@arinecka píše: Více
No přece tam pošlou detektiva, ten se tam nechá zaměstnat a provede pátrání, sejme z balíků otisky a balíky zrentgenuje. Vždyť tam musí fungovat organizovaný gang, co zakladatelce schválně přeposílá balík z depa na depo a ještě k tomu, dacani, využili živelnou katastrofu! A pak tam naběhne URNA a balík zakladatelce dovezou až domů…..
Já tam taky vloni hledala balík, ale policii mi teda volat nenapadlo…. ![]()
@Janli píše: Více
No jo vlastně, normální postup ![]()
Mně se teď stalo, že v zásilkovně paní nemohla můj balík najít a po dlouhém hledání zjistila, že ho dala někomu jinému. Tak té dotyčné zavolala a ona druhý den balík donesla. Žádná hrůza se nekonala. Ale pro příště už vím, že mám volat policii, to by takhle jako nešlo
![]()
@arinecka píše: Více
Já v zásilkovně pracovala a vím, jaká to je anabáze najít ztracený balík. Trvá to dlouho, ale nezažila jsem, aby se ztratil úplně. Pokud se z toho sloupne štítek, tak je problém. Nejhorší jsou balíky zabalený do strečfolie a dopisy. Než něco posílat v dopisu, to to dát radši do větší krabičky. Ten dopis se zasekne v jiným balíku, schová v krabici nebo se k něčemu přilepí…..
@Janli píše: Více
Tak to já tedy u zásilkovny zažil ztracené balíky, které se už nikdy nenašly, reklamace poškozeného zboží při přepravě, které nikdy zásilkovna nedotáhla do konce a hlavně nikdy se k ničemu zásilkovna nepostavila čelem, vždy jen lhaní a výmluvy. Proto chápu zakladatelku, že když zásilkovna i přizná, že balík má, ale v podstatě ho odmítá vydat, že nemá náladu čekat a doprošovat se o svůj majetek, ale jde na to právní cestou.
U zásilkovny je ta situace, že je to síť propojených podnikatelů. Zásilkovna je tvář, někdo jiný má výdejny, svoz a rozvoz mají zase další subjekty. Takže míst, kde to to může zadrhnout je moc. A v situaci záplav je to o to pikantnější.
@rmot děkuji. Hlavně se jedná o dost vysokou částku. V mém případě téměř půl měsíčního příjmu
@aiwwa už jen lež o tom, kde se zásilka nachází. Když ho poslali jinam, můj balík měl jiné trasovací číslo. Popírání informací. Volala jsem třikrát denně, tři jiní operátoři, každý mi o balíku tvrdil něco jiného. Je tam několik porušení smlouvy, kterou já jako zákazník a zásilkovna máme
Ti lidi můžou říct jen něco. Primárně jsou vázáni na elektronické info. Nic jiného neviděj. A pak je také otázka, co říct smějí. A úplně nevíme, kdo (a jestli vůbec) z nich poskytl OK info, nebo zavádějící (aby měl klid), nebo co ta paní, co měla „balík v rukou“.
@rmot píše: Více
Tak právní cestou je to určitě v pořádku, ovšem nahlásit to na policii nebude ta správná právní cesta, protože policie to za ní řešit nebude, neb těžko prokáže úmysl to ukrást.