Zásilkovna problém

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
40
4.10.24 16:18

@j.a.n.i1 myslím, že zbytečně hrotíš.
Oznámení na policii je důležité, kvůli možnému soudnímu sporu.
Balík je na mé jméno, na mou adresu, takže ho řešit budu společně s odesílatelem. Zveřejnila jsem to na více místech, včetně tohoto, aby zásilkovna začala hbitě reagovat a ne další týden zapírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115776
4.10.24 17:12
@klarafka píše: Více

Tos sice nenapsala, ale na policii se oznamuje trestný čin. Rozhodně ti nebudou hledat balík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101537
4.10.24 17:50

No, není-li trestný čin, není práce pro policii, tedy pokud dle tvého tvrzení byla policie nutná, musel tedy být i ten trestný čin :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.10.24 17:52

@aiwwa vždyť ty ani nevíš, co se chodí dělat na policii 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115776
4.10.24 17:52

Prosim tě, pouč nás. Co se tam chodí dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
4.10.24 17:57

Na policii se chodí řešit věci, které spadají pod trestní zákoník, ne pod občansko právní spor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
4.10.24 17:59

No ty to nevíš tutově a ještě se sama sobě směješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.10.24 19:42

@Janli tak myslím, že už to stačí. Napsala jsem svou zkušenost. Možná, abych získala informace o tom, jak postupovali lidé v podobné situaci. Nebo možná jako podpora, jak by mohli jednat. Já vše konzultuji s právníkem. Tudíž ani návštěva policie nebyla zbytečná. Už na tento server nepolezu. Dřív tu bývali chytří lidé, komentovali pouze ti, kteří měli zkušenosti s daným tématem. Dnes jsou tu většinou až na výjimku hovada. Tímto se loučím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115776
4.10.24 19:44
🐄
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
4.10.24 20:13

U zasilkovny jsem pracovala, stejně tak mám pracovní zkušenosti s několika dalšími spedičními společnostmi. Jak se postupuje? Podá se reklamace a pokud se balík nenajde, tak se uplatní pojistka balíku, pokud tedy nějakou měl. Co k tomu chceš vědět víc? Pokud se strhnul štítek, měl balík nevhodný obal, což by měl někdo, kdo posílá 50 balíků týdně vědět. A trvám na tom, že řešit tohle přes policii, je mimo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.10.24 20:35

@Janli tak znova…pro ty méně chápavé. Balík se našel, paní se mnou identifikovala po telefonu! Paní ho měla v ruce, kdy jsme konzultovali a zapisovali obsah. To bylo 5 dní po odeslání! Pak šel balík do kontrolního centra. Tam odsud ho zapomněli poslat! Když ho poslali, zjistilo se, že ho poslali jinam. Údajně! Takže ho stahovali zpět, nyní by měl být údajně!!! Zpět v kontrolním centru!!! Údajně. Spíš si myslím, že se obsah někomu moc líbil. Tudíž jsem vše zveřejnila, a na policii jsem šla na doporučení právníka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
4.10.24 20:43

Proč odesílatel neuplatní pojištění balíku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
4.10.24 20:57

@Janli uplatní.
Jen to není první případ. Proto policie, proto předžalobní výzva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115776
4.10.24 22:21

A proč jsi vlastně @klarafka psala do diskuze když to víš všechno nejlíp? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
4.10.24 22:44

Máš snad pocit, že by českou poštu někdo stíhal nebo ji zavřeli? Přitom to je černá díra, kde mizí jeden balík za druhým. A pak nechápu ještě jednu věc. Na trhu je minimálně 10 firem, co se zabývají spedicí. Proč teda odesílatelka opakovaně využívá tu, která ve velkým ztrácí balíčky, nenalézá je a neproplácí pojištění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová