Bojíte se samy doma?

1598
15.2.13 17:49

Bojíte se samy doma?

Někdy když sem večer doma sama a děti už spí, kolikrát na mě padne takový strach. Bydlíme na vesnici, kolem jsou sice baráky, ale i tak, to tu působí strašidelně. Za barákem je hned les a než se jde spát, musí se chodit přikládat do kotelny aby bylo do rána teplo. Nejsem strašpytel, ale někdy se fakt bojím, největší hrůzu mám z naší dlouhé blbě osvětlené chodby kde na jedné straně je to zrcadlové, mám strach se tam i podívat. Nebo když ležím tak se mi zdá jakoby mě někdo pohladil po tváři, takový ten divný pocit, jako že kromě mě a dětí je tu ještě někdo jiný. Někdo koho nevydíme, ale víme, že tam je…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11117
15.2.13 17:52

Tak po tom tvojem prispevku se bat budu… :)
ne, ja se bojim i tak. fantazie je nekdy strasne mimo kontrolu. Nekdy mi to za celou noc vubec neprijde a nekdy zacnu uplne vysilovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
15.2.13 17:53

Já se občas bojím i když mám doma čtyři psiska, takže pokud by sem někdo vlezl nevyleze po svých… Ale pořád vymýšlíš ty nejšílenější scénáře :)
Ale kamarádka bydli v domečku těsně u lesa, a v tom lese se pořádají všemožný rituály udájně a tam bych se teda bála tuplem, to i když od ní večer odjíždím tak se bojím i v autě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
15.2.13 17:54

Já se v noci ani nezamykám :-D lišky si neumí otevřít :-D

• Citovat
  • Upravit
805
15.2.13 17:56

Tedy ja to nechci zlehcovat a je to vlastne mimo tema ale to zni jako z romanu. Skoro zive jsem si to zacala predstavovat a prejel mi mraz po zadech. Jinak tvuj pocit je asi normalni zvlast kdyz mate takto situovany dum. Ja to mela jako mala. Schovala jsem se pod perinu a citila se bezpecne. Ale chod s perinou prikladat. A co to poresit treba lepe osvetlenou chodbou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
15.2.13 17:58

@ohýnek lisky ne ale vlci ano. Aspon ten nas to tedy umi. Ale je to cumacek. Obcas si ho beru i do postele. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
15.2.13 17:58

Ja zasadne usinam pri zapnute televizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
805
15.2.13 17:59

@-Sára skoda ze jsi tohle nenapsala tak v jedenact vecer. To by bylo pribehu a bachorek. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
15.2.13 18:01

Mnooo já na tyhle věci hodně věřím a pár kamarádek mi líčilo strašidelný storky co zažily v různých domech. Takže pokud se tam necítíš dobře, odstěhuj se. Nebo si to nech od někoho projít, od někoho kdo je citlivej na tyto věci. A zrcadlo na konci chodby? Tak ho zakryj nebo přestěhuj… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
15.2.13 18:04
@-Sára píše:
Někdy když sem večer doma sama a děti už spí, kolikrát na mě padne takový strach. Bydlíme na vesnici, kolem jsou sice baráky, ale i tak, to tu působí strašidelně. Za barákem je hned les a než se jde spát, musí se chodit přikládat do kotelny aby bylo do rána teplo. Nejsem strašpytel, ale někdy se fakt bojím, největší hrůzu mám z naší dlouhé blbě osvětlené chodby kde na jedné straně je to zrcadlové, mám strach se tam i podívat. Nebo když ležím tak se mi zdá jakoby mě někdo pohladil po tváři, takový ten divný pocit, jako že kromě mě a dětí je tu ještě někdo jiný. Někdo koho nevydíme, ale víme, že tam je…

existuji na stěnu specilní žárovky co se připínají na zed, a když jdeš tak se automaticky rozsvítí, nechceš si to koupit? stojí to pár korun :palec: hm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.13 18:05

Ahoj, když jsem bydlela ve staré bytovce tak se mi něco podobného také stávalo. Třeba jsem ležela a najednou jsem měla pocit, že si ke mě někdo lehnul. Jednou mi říkal soused, jestli jsem neměla doma nějakého opitého mužskýho, bydlela jsem sama. Já že ne, no a on, že viděl u mých dveří stát muže a pak se otočil a nic, tak jestli jsem ho rychle nevpustila. Jinam by nezmizel…když nad tím tak přemýšlel, došlo mu, že byl podobný klukovi, co se v domě zabil, tak nevím. Zvláštní je to, že nyní žiju s přítelem a toho kluka to byl spolužák…
jsem anonymě, nechci aby to četl někdo kdo si mě vybaví… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15404
15.2.13 18:06

Já se bojím a to jsme na bytě a dá se říct, že přes zeď jsou sousedi a taky mám nepříjemný pocity :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
15.2.13 18:06

Jako dítě v baráku jsem se bála hrozně, půl hodiny jsem strávila kontrolováním pokoje, jestli tam náhodou není schovaný nějaký vrahoun 8o teď bydlím v bytě tak se nebojím, ale když jsem na chalupě(v létě) tak vegetím v karavanu a to někdy bobky mám, ale pomáhá mi si vzít do postele prcka, nevím proč ale cítím se lépe :think: ono tam když je noc tak je tam fakt tma, z města jsem zvyklá, že černá tma nikdy není. A nejvíc jsem se bála, když mi tam chodil ježek na psí granule. Takový hluk, my byli uvnitř, běžela telka, děti už spí a já měla chuť na cígo, ale slyšela jsem takový zvláštní hluk, tak jsem děti hodně přikryla aby je vrahoun neviděl, vzala jsem baterku, kudlu, mobil s vyťukaným číslem na manžela a šla bojovat. Vylezu, a slyším to pod karaven, ohnu se a tam ježek, žral granule :lol: hned pro foťák a fotit, jenže on utekl, tak jsem čekala přes hodinu, jestli se vrátí, vrátil já vyfotila a šla spát :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
15.2.13 18:07

Taky se bojím :oops:
Teda je zvláštní, že když jsem bydlela v bytě, vedle máma a jinak ještě další 4. sousedi tak jsem se bála víc. Teď máme dům, taky na vesnici kolem sousedi to jo, ale ten strach tolik nemám. Ale je pravda, že v ložnici mám ledku, dcera v pokojíku taky a svítíme jak praštěný celou noc:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4885
15.2.13 18:07

Jako dítě jsem si myslela, že pod válendou v noci spí liška a když dám dolů nohu, kousne mě. :mrgreen:

V činžáku v centru Prahy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová