Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
zakoupila jsem přes aukro vodárnu a k ní bylo 10 ks tabáku. Tabák chutnal jako mýdlo, tak jsem psala prodávajícímu, že to je divné. Prodejce to měl doma uskladněné vedle vonných tyčinek a tabák tím je cítit. Nemáte s tím někdo zkušenost, jestli to „vyčuchne“ nebo se dá nějak zachránit? Vzhledem k ceně aukce se mi nevyplatí zboží vracet.
@igracek píše:
Ahoj,
zakoupila jsem přes aukro vodárnu a k ní bylo 10 ks tabáku. Tabák chutnal jako mýdlo, tak jsem psala prodávajícímu, že to je divné. Prodejce to měl doma uskladněné vedle vonných tyčinek a tabák tím je cítit. Nemáte s tím někdo zkušenost, jestli to „vyčuchne“ nebo se dá nějak zachránit? Vzhledem k ceně aukce se mi nevyplatí zboží vracet.
tak kup novej ne ![]()
@tumpach tak to je taky možnost, ale vzhledem k tomu, že krabička v obchodě stojí 150,– tak bych se chtěla pokusit to zachránit, jestli to nějak půjde
@igracek píše:
@tumpach tak to je taky možnost, ale vzhledem k tomu, že krabička v obchodě stojí 150,– tak bych se chtěla pokusit to zachránit, jestli to nějak půjde
kupuj jinde nez v obchode, kdysi sem kupovala primo od nejakeho chlapika co to dovazel z egypta a mel krabicku od 50kc. Nebo si nech privezt z dovolene!
ve spanelsku jsem koupila 10krabicek tabaku za 4 eura. jinak nevim jestli to vycuchne, myslim si ze spis ne protoze se to „natahne“ dovnitr.. nevim no :/
@Zuzee87 to bych ráda, ale vesměs si to všichni kupují pro sebe
, na netu se dá taky sehnat, ale vzhledem k této zkušenosti, si ten tabák radši očuchám předem ![]()