Načuchlý tabák k vodní dýmce

2639
15.2.13 16:49

načuchlý tabák k vodní dýmce

Ahoj,
zakoupila jsem přes aukro vodárnu a k ní bylo 10 ks tabáku. Tabák chutnal jako mýdlo, tak jsem psala prodávajícímu, že to je divné. Prodejce to měl doma uskladněné vedle vonných tyčinek a tabák tím je cítit. Nemáte s tím někdo zkušenost, jestli to „vyčuchne“ nebo se dá nějak zachránit? Vzhledem k ceně aukce se mi nevyplatí zboží vracet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6945
15.2.13 18:31
@igracek píše:
Ahoj,
zakoupila jsem přes aukro vodárnu a k ní bylo 10 ks tabáku. Tabák chutnal jako mýdlo, tak jsem psala prodávajícímu, že to je divné. Prodejce to měl doma uskladněné vedle vonných tyčinek a tabák tím je cítit. Nemáte s tím někdo zkušenost, jestli to „vyčuchne“ nebo se dá nějak zachránit? Vzhledem k ceně aukce se mi nevyplatí zboží vracet.

tak kup novej ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.2.13 18:34

@tumpach tak to je taky možnost, ale vzhledem k tomu, že krabička v obchodě stojí 150,– tak bych se chtěla pokusit to zachránit, jestli to nějak půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
15.2.13 19:23
@igracek píše:
@tumpach tak to je taky možnost, ale vzhledem k tomu, že krabička v obchodě stojí 150,– tak bych se chtěla pokusit to zachránit, jestli to nějak půjde

kupuj jinde nez v obchode, kdysi sem kupovala primo od nejakeho chlapika co to dovazel z egypta a mel krabicku od 50kc. Nebo si nech privezt z dovolene! :) ve spanelsku jsem koupila 10krabicek tabaku za 4 eura. jinak nevim jestli to vycuchne, myslim si ze spis ne protoze se to „natahne“ dovnitr.. nevim no :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
15.2.13 19:29

@Zuzee87 to bych ráda, ale vesměs si to všichni kupují pro sebe :(, na netu se dá taky sehnat, ale vzhledem k této zkušenosti, si ten tabák radši očuchám předem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová