Bojíte se samy doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
805
15.2.13 18:10

@siamka7 my taky mame nachodbe svitidla s cidly. Jenze manzel to tam dal kvuli tomu ze moc neshasinam. Tak spis kvuli spotrebe. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5099

Ted jsem byla tyden bez manzela, jen s detma, ale panelaku v praze, ale zase v prizemi:) Bojim se a chodim spat az po pulnoci, abych pak rychle usnula a to mam zamceno na dva zapady, spis se bojim, ze by treba nekdo vlezl pres balkon (mrize tam nemame).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906

My bydlíme v přízemí a dveře do bytu jsou přímo zvenku. Manžel jezdí na noční. Ze začátku jsem se trochu bála. Máme dva psy, ale ti by zloděje přivítali s radostí. Pak jsme pozvali souseda, co dělá klíče, aby nám navrhnul, co dát na dveře, aby byly bezpečnější. Řekl, že když si bejvalí nájemníci zabouchli, že se do toho bytu nedalo dostat…trošku jsem se uklidnila.
Ale jinak mám v plánu vyskočit z okna, pokud k nám někdo vleze, a začít řvát, protože všude kolem bydlej lidi. Tenhle plán je důvod, proč už se nebojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
15.2.13 18:12

Ne, nebojim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
15.2.13 18:13

Pokud se nedívám na horor tak nebojím. (Ani na samotě u lesa )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
15.2.13 18:14

V bytě se nebojím, u tchánů v baráku na vesnici, na chalupě… Docela jo… :oops: Když jdu u tchánů na záchod v noci, mám strach se podívat do okna verandě a vždycky hrozně spěchám, abych už byla zpátky v posteli… :mrgreen: A o chalupě ani nemluvím, tam je kadibudka až za stodolou :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elizabeta92
15.2.13 18:15

Nikdy jsem se večer nebála, teda pokud jsem se zrovna nedívala na horor :mrgreen: Ale po porodu se bojim pořád a to se na horory nedívám. Zrovna dnes přítel jede pryč. Bojim se jít i vyčůrat..

• Citovat
  • Upravit
1755
15.2.13 18:16

Já chodím spát po půlnoci, všichni už spí a já musím usínat u televize. Pak se přítel vzbudí a vypíná ji :lol: Někdy se ale opravdu bojím, protože i když jsou zavřené dveře, cítím jakoby průvan a chlad, pak to přejde, někdy mam pocit, že tam se mnou opravdu někdo krom přítele ještě je. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
15.2.13 18:19

@el009 zatím psa nemáme, až na jaře :-)

• Citovat
  • Upravit
Mišis
15.2.13 18:20

Bojím :lol: Jenže já se nebojím vrahů, zlodějů atd. Ale duchů a jiných příšer :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20557
15.2.13 18:25

V paneláku se nebojím…ale na chatě, to jsem potento až za ušima!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
15.2.13 18:26

Psychika pracuje, co??? :mrgreen: Znám, znám. Pocházím z velké rodinné vily na konci vsi. Pak jen lány, louky, lesy. Často jsem bývala doma sama, i v zimě, kdy se brzy setmělo. Chodila jsem přitápět do kotelny, dlouhé, temné chodby, velký dům. Nikde nikdo. Jak z hororu…jo a 10 m za plotem hřbitov a na něm takové ty klátící se tuje v temnotě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
50174
15.2.13 18:27

Nebojím se ve dne ani v noci, máme dům, ale nebydlíme na samotě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
15.2.13 18:28

Bála jsem se zlodějů, tak mám na dveřích kouli, zamykám se a navíc mám dvě hlídací kočky :mrgreen:, takže dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
15.2.13 18:31

@Lenka002 na Tebe liška, na mne umrlec :mrgreen: Dodnes když jdu v noci spat skaču do postele z větší vzdálenosti než by bylo nutné, mám takový hnusný pocit, ze by mne někdo mohl chytit za nohu…trapna paranoia :lol:
A po přečteni jedné diskuze tady na Emi jsem se přestala když jdu v noci na zachod koukat do zrcadla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová