Bojkot kojení?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
244
19.3.14 16:09

Já měla s malou taky stejný problém v noci pila hezky ale přes den se u prsu kroutila pak i řvala a přitom měla hlad. Neměla jsem pak už na to nervy no u nás teda z flašky pije, ale tím už skončilo kojení uplně což je mi docela líto chtěla jsem kojit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
19.3.14 16:26

@Any83 ahoj, já to měla s malou před týdnem, trvalo to 14 dni, někdy nejedla až 7 hodin, ale je potřeba to nevzdat a vydržet. Vím, je to těžké, ale přejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
19.3.14 17:46

Pokusím se, ale je to nápor na psychiku :( je to takový hodný chlapeček, mrzí mě ho trápit. My se tím trápíme vzájemně. Snad to překonáme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
19.3.14 19:55

@Any83 Měli jsme přesně to samé, založila jsem kvůli tomu i diskuzi :roll: :roll:

Dříve pil 5 a 5 minut a pak dělal hlouposti, přesně jak píšeš, sám si to upravil po cca měsíci a je klid…najednou mu stačí pouhý 4min a je plný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
20.3.14 10:16

@SarkaLo Luki teď pije taky jen chvilku, možná to budou ty 4 minuty. Tak uvidíme, jestli se nezastaví přírůstky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
20.3.14 13:29

Dneska už papá hezky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
20.3.14 14:44

Tak to je fajn, i kdyby se to vrátilo, tak vydrz, hlady neumre, taky mi bylo líto pláče, mám stejně starou holčičku a kojení z obou prsou nám trvá maximálně 10 minut, je to rychlovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6230
20.3.14 17:38

@stanuska3 díky, vydržím :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.9.14 09:20

Ahoj holky tak vidim že bojkot je normální v tomto věku dítěte. Jedu za laktační poradkyni a uvidíme co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.9.14 13:54

Ještě k memu příspěvků mám zato že mám málo mléka, a jak vidi prso hysterie a odmítá mne, beru bylinky co mi poradila laktační. Kitty je 2,5mes. a laktační mně říkala že se prsa už tolik netvoří a při sani se pry tvoří. Je fakt že malá mně má jako dudlik a nuusne bez bradavky. Takže ji krmím alternativne a když spí tak usosava. Přijde mi že je lenoch, do dvou mes. Jsem se dvakrát rozkojovala, první jsem nekojila, a vyrostla tak i tak. Tak nevím zda to už nezdat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3464
6.11.14 13:59

Taky máme teď problém, malému jsou téměř 4 měsíce a vyvádí u každého kojení. Kroutí se, odtahuje, hází ručkama…Říkala jsem si, že je lenoch, že si vypije jen to, co na začátku teče samo a pak už se mu nechce. Ale teď začal zlobit už i v noci, doteď krásně spal, budil se na jídlo 1 nebo 2krát, napil se a hned usnul. Teď už třetí noc se budí po dvou hodinách. Tak nevím, mám málo mlíka? Každý den si říkám, že zítra jdu koupit UM, pak zase že to ještě vydržím, ale už fakt nemůžu. Představa, že bych měla kojit jinde než doma je hrůza. Taky nevím, jestli už to mám vzdát nebo ještě vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
6.11.14 14:00

@rezulka nerostou mu spíš tesáky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
6.11.14 14:02

@rezulka Ahoj, já přikrmovala malého UM jen navečer, aby lépe spal, přes den jsem kojila. Možná zkusit takhle. Anebo zkusit od 4tého měsíce kašičky na noc, ale každé dítě je jiné. Buzení může mít i jiné důvody než hlad. Prcka může bolet bříško, zoubky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3464
6.11.14 14:08

@martina.se Tesáky ošahávam každý den, ale zatím to nevypadá. @mischelinka Taky si říkám, jestli třeba nezačít už dávat příkrmy přes den, než UM? Navíc mi totálně odmítá flašku, takže se hrozim i toho, jak bych do něj to Um narvala :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
6.11.14 14:10

@rezulka tak zkus, neboj se, ono se to čase poddá. Teď to třeba malý ještě neumí, ale naučí se i na flašku, i na lžičku. Zkus, co bude sedět vám oběma a uvidíš. Na noc kdyžtak potři dásně nějakým chladivým gelem, pořádně vyvětrej, dej kaši a třeba to zabere :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová