Boláky po těle v těhotenství

218
18.6.21 17:10

Boláky po těle

Ahoj holky. Tohle je muj prvni prispevek zde na emiminu. Jdu k vam pro radu nebo aspon nejaky tip na to jak pupinky zmirnit. Na to ze se mi hned ze zacatku tehotenstvi osypal cely oblicej uz jsem si tak nejak zvykla a zas tak me to uz netrápí.. Ale zacali se mi delat i velke, nepekne, cervene pupinky v dekoltu, na zadech a trosku i na rukach a nektere jsou i celkem bolestive. Ted v lete je to pro me docela neprijemne kdyz si chci vzit saty nebo tilko. Kdy vam to tak zacalo mizet popripade co jste pouzivali na zmirneni? Jsem ted 14+4.. Budu vam vdecna za kazdou radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
18.6.21 17:12

Ja mela teda jen na obliceji, ale tam zmizeli s koncem 2. trimestru, mozna trochu driv

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
18.6.21 17:14

Jo a me teda pomohlo to uplne nechat byt, hlavne do toho nijak nestourat, fakt to zmizelo samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.6.21 17:19

S tim nestouranim do toho mam prave docela problem. Vzdycky co vidim nejakej ten bilej vrsek tak mam hned nutkani to vymacknout. Kazdopadne dekuju. Budu se snazit do toho zasahovat co nejmin a budu doufat ze to prejde brzo samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
18.6.21 17:40

Můžeš si zkusit koupit čistý líh a na pupínky dat obkladek..ono by je to mělo vysušit…případně pokud nějaký vystouras tak to tím přetřít aby se vydesinfikovala ta rankaa neudělala sis větší problém… Taky mám problém s nestouranim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.6.21 17:53

Mas nejaky konkretni lih ktery pouzivas?😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
18.6.21 17:56
@Monika-121 píše:
Mas nejaky konkretni lih ktery pouzivas?😅
Čistý líh z lékárny C2H5OH. Nebo zkus na noc máznout sudocremem.

Příspěvek upraven 19.06.21 v 00:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
18.6.21 17:57

Zitra si pro to zajdu. Dekuju mockrat😅 🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
18.6.21 18:50

Ano přesně ten co se používá na pupíky miminek.. na tamponek a potřít pupínky desinfikuje a vysouší a nejsou v tom žádný látky proti akné který by mohly být v těhotenství škodlivé… Krom toho alkoholu teda no..ale to není tolik aby to uskodilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
19.6.21 07:42
@Monika-121 píše:
S tim nestouranim do toho mam prave docela problem. Vzdycky co vidim nejakej ten bilej vrsek tak mam hned nutkani to vymacknout. Kazdopadne dekuju. Budu se snazit do toho zasahovat co nejmin a budu doufat ze to prejde brzo samo.

Ja s tim samozrejme taky mela problem, me uz se to delalo trochu pred tim, kdyz jsem prestala s antikoncepci..v tehotenstvi to bylo samozrejme jeste horsi…ale jak jsem do toho zacla stourat, tak hruza..navic mi nekdy prislo, ze je to bile, ale nebylo..zustaly mi pod celisti i tak 2 jizvy bych rekla..jak jsem to nechala, tak kolikrat ta boule i zmizela sama…,ale vyzadovalo to hrozne ovladani..jinak krome lihu me jeste kdysi doporucila kosmeticka nermalni alpu a do ni nasypat hrebicek…to jsem aplikovala teda uz na rozrypance

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
19.6.21 07:54

No Alpa je alkohol a hřebíček mě úplně hned nenapadl ale pravda má určite desinfekční a lecive vlastnosti…taky je to údajně afrodiziakum tak pozor :lol:..ale ten hřebíček by se v alkoholu měl macerovat nějakou dobu aby to bylo to prave

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
19.6.21 08:16
@Vladusxx píše:
No Alpa je alkohol a hřebíček mě úplně hned nenapadl ale pravda má určite desinfekční a lecive vlastnosti…taky je to údajně afrodiziakum tak pozor :lol:..ale ten hřebíček by se v alkoholu měl macerovat nějakou dobu aby to bylo to prave

Tak to jsem ani nevedela, s tim afrodiziakem :-D, ale v tomto smeru jsem nic nepocitovala :-D… ja ho tam dam, alpa brzy zhnedne a pak ho tam proste necham, dokud alpu nevypotrebuji..urcite tam musi nejakou dobu byt, ale jak dlouho netusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11845
19.6.21 10:51

Právě to bylo asi slabý :lol: četla sem 2-3 týdny, pak můžeš začít používat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie