Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj chtěla by jsem se zeptat zda některá z vás měla bolesti prsou jen při sundání podprsenky? Mám to už skoro týden a pořád se to zhoršuje nevím si rady dávala jsem si teplé obklady i studené ale stále se to nejlepší o Dr jdu až za 14 dní
Měla to některá z vás? A poradila mi co stím děkuji ![]()
@fíkofka já jsem ms ještě nedostala mám 3 dny zpoždění takže nevím zda jsem těhotná nebo ne test si udělat nemůžu lékárny jsou u nás zavřené
@Murka to je pěkný ale to je ještě dítě já dítě nejsem takže u mě to bude jiné
@Sovička 00 myslím že ste se nepochopili, @Murka myslela že jeji zkušenost je její dítě (že byla taky těhotná)
A jo, měla jsem to stejně
taky jsem byla těhotná, když mě tahle zkušenost potkala
k_hand: tak hodně štěstí, ať je to co je to
![]()
Jo, mela jsem to od zacatku tehotenstvi az do 16tt. Nemohla jsem se jich ani dotknout, natoz kdyz jsem o ne omylem zavadila trickem, podprsenkou.
Na noc jsem spavala ve sportovni podprsence.
Silena bolest a uz jsem myslela, ze to snad nikdy neskonci 🙏🏼 😀
A nejhorsi to bylo, jak pisete, kdyz jsem podprsenku sundala, to jsem myslela, ze mi upadnou 🙈
Takze si asi udelejte test 👍🏼 😀
@Sovička 00 píše:
@Murka to je pěkný ale to je ještě dítě já dítě nejsem takže u mě to bude jiné
Jak píše @Veru21, špatně jsme se pochopili. Citlivá prsa jsem měla na začátku těhotenství s první dcerou. Té je dnes už třináct. U druhé jsem prsa citlivá neměla.
@Sovička 00 těhotenský test je běžně sehnání v drogerii - dm, rossmann i teta ho mají 100%. Tak i tak bych se objednala na gynekologii - bud po pozitivnim testi pro potvrzeni testu a po negativnim kvuli treba pripadnemu nadoru nebo necemu podobnemu. Muze to byt treba i „jen“ nedostatrk vitaminu, ale pro jistotu bych se nechala vysetrit