Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla bych se zeptat,jsem ve 20 týdnu těhotenství a už 3 den mě bolí břicho v oblasti pupíku a občas se k tomu přidá i bolení v podbříšku.Zajímalo by mě zda s tím máte někdo nějaké zkušenosti a mohli byste mi poradit zda je to normální nebo ne.Jsem těhu poprvé,tak ani nemám žádné zkušenosti.Děkuji za rady
3. den je dost. Jestli to není jen občasné píchnutí nebo dloubnutí, které bývá z toho, že se všechno zvětšuje, ale opravdu déletrvající bolest, vyrazila bych na kontrolu na gynekologii. Může to být sice něco, co s těhotenstvím nesouvisí, i nějaká malichernost, ale v tomhle případě bych nic nezanedbávala a raději se nechala prohlédnout.
Ahoj, tak bolest pupíku může být tím, že roste pupečník. Mívám to taky, není to pořád, ale občas bolí jako zevnitř
A pokud tě bolí nepetržitě v podbříšku, atk bych šla k dr, nikdo ti neřekne, co to může být
.Ahoj
a ať to brzo přejde ![]()
ahoj,jsem ve 24.týdnu..od 20 týdnu mě pobolívá břicho,někdy je to tak hrozný že se musim stoupnout a protáhnout ruce nahoru.bolí mě to až pod pravé žebra ale to je prý tím jak mimčo rozte a otáčí se.
RYBICKO-Ja bych řekla že to je pupek jak se rostahuji svali nebo i pupční kila,mě to trapilo obě teho.ale pro jistotu zajdi k doktorovi
KOPEČKOVA-To bude žlučnik jak ti to jde ta bolest do zad a maš pocity se protahovat,a pod žebři bolesti nic přijemneho ![]()
žlučník to není,byla jsem u doktorky…je to tím co píšu tak mi to odůvodnila p.doktorka
Taky je to možne ja takove bolesti měla při druhem těhu.i v nemocnici jsem stim byla.předtim jsem měla žlunik v pořadku jen jak jsem porodila našli mi žlučnikovi kamen. ![]()
Tak sem byla u doktora a pry je to daný tím těhotenství
alespoň ten doktor říkal že se mimi začíná otáčet.Je to občas ale opravdu nepříjemná bolest
nu uvidím zda to někdy ustane…