Bolest břicha

24.7.10 10:23

Bolest břicha

Chtěla bych se zeptat,jsem ve 20 týdnu těhotenství a už 3 den mě bolí břicho v oblasti pupíku a občas se k tomu přidá i bolení v podbříšku.Zajímalo by mě zda s tím máte někdo nějaké zkušenosti a mohli byste mi poradit zda je to normální nebo ne.Jsem těhu poprvé,tak ani nemám žádné zkušenosti.Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
891
24.7.10 12:00

3. den je dost. Jestli to není jen občasné píchnutí nebo dloubnutí, které bývá z toho, že se všechno zvětšuje, ale opravdu déletrvající bolest, vyrazila bych na kontrolu na gynekologii. Může to být sice něco, co s těhotenstvím nesouvisí, i nějaká malichernost, ale v tomhle případě bych nic nezanedbávala a raději se nechala prohlédnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9592
24.7.10 12:03

Ahoj, tak bolest pupíku může být tím, že roste pupečník. Mívám to taky, není to pořád, ale občas bolí jako zevnitř :-D A pokud tě bolí nepetržitě v podbříšku, atk bych šla k dr, nikdo ti neřekne, co to může být :nevim:.Ahoj :mavam: a ať to brzo přejde :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kopečková
24.7.10 13:04

staňule

ahoj,jsem ve 24.týdnu..od 20 týdnu mě pobolívá břicho,někdy je to tak hrozný že se musim stoupnout a protáhnout ruce nahoru.bolí mě to až pod pravé žebra ale to je prý tím jak mimčo rozte a otáčí se.

• Citovat
  • Upravit
1692
24.7.10 13:36

RYBICKO-Ja bych řekla že to je pupek jak se rostahuji svali nebo i pupční kila,mě to trapilo obě teho.ale pro jistotu zajdi k doktorovi :think: KOPEČKOVA-To bude žlučnik jak ti to jde ta bolest do zad a maš pocity se protahovat,a pod žebři bolesti nic přijemneho :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kopečková
24.7.10 16:11

žlučník to není,byla jsem u doktorky…je to tím co píšu tak mi to odůvodnila p.doktorka

• Citovat
  • Upravit
1692
24.7.10 19:09

Taky je to možne ja takove bolesti měla při druhem těhu.i v nemocnici jsem stim byla.předtim jsem měla žlunik v pořadku jen jak jsem porodila našli mi žlučnikovi kamen. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.7.10 20:34

Tak sem byla u doktora a pry je to daný tím těhotenství :nevim: alespoň ten doktor říkal že se mimi začíná otáčet.Je to občas ale opravdu nepříjemná bolest :cry: nu uvidím zda to někdy ustane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí