Nic necítím-26.týden

118
23.7.10 17:08

nic necítím-26.týden

dobrý den,
jsem ve 26.týdnu těhotenství a pročítám si vás již od začátku,ale až ted jsem se zaregistrovala.Už 5 dní necítím vůbec pohyby.Samozřejmě jsem byla u lékaře a malá je v pořádku.Zkoušela jsem vše,ale prostě nic necítím,ani když si v klidu lehnu a dám ruku na břicho.Pohyby jsem cítila cca od 20.týdne a i před tím byly až na pár vyímek slabounké,ale ted vůbec nic…Zažil jste to někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10052
23.7.10 17:13

tak 5. nic to bych byla pěkně v nervu, ale když doktor říkal že je vše ok, třeba má nějaké klidnější období, ale nevím jestli se to stalo třeba i jiným holkám že jim mimina takhle dlouho neozvaly, no možná bch pro jistotu se nechala zkontrovala v porodnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66859
23.7.10 17:16

Midro, miminko se pravděpodobně hýbe v dobu, kdy to nevnímáš, pohybuješ se apod. Pokud ti lékař řekl, že vše O.K., tak to tak bude. Nemůže si dovolit něco zanedbat. Rodila jsem nedávno, pamatuji si své obavy o zdraví miminka, na dlouhé chvíle, kdy jsem čekala, až se pohne. Uvidíš, že vše bude v pořádku a pro uklidnění se ještě nechej vyšetřit. Držím palce a pevné nervy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.7.10 17:17

Já byla právě dnes v porodnici,moje Mudr.má dovolenou,vše ok,viděla jsem srdíčko i jak se hýbe.Prostě to necítím já,nechápu to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
23.7.10 17:25

Pokud dr. tvrdí, že je vše ok., tak asi je, ale pravdou je, že v téhle době jsou mimča nejaktivnější :nevim:
Třeba ale mimčo opravdu aktivní když spíš nebo když se pohybuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
23.7.10 17:47

Muze bejt otoceny nozickama a rucickama t tvejm zadum, pak je to hur cejtit. Nebo ma pred sebou placentu a ta taky tlumi. Moje mamka me necejtila v tehu vubec, byla sem lina (to mi zustalo :mrgreen: ) a otocena prave rukama a nohama k pateri. ja cejtila oba kluky dost, byli rukama nohama dopredu, ale zato se blbe rodili, miminko se prave musi otocit jakoby koncetinama k pateri pri porodu. Jeden to nestih uplne a druhej teda jo, ale kvaltoval. A taky jsou z toho krizovy bolesti. Takze jestli je mimi ok bud rada, ze je takhle, bude se mozna lip rodit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44318
23.7.10 18:44

Neboj, já jsem u prvního těhotenství taky necítila skoro žádné pohyby. Nezažila jsem žádné kopance pod žebra, které by mě v noci budily. Měla jsem strach, byla jsem několikrát u lékaře, vždy vše v pořádku..

Já si myslím, že to kromě vnímání maminky záleží taky na individuální aktivitě plodu..
Druhé těhotenství, to bylo jiný kafe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13672
23.7.10 18:59

Já jsem necítila nikdy skoro nic- byla malinká,kopala dovnitř do břicha a byla hodná- to jí zůstalo- takže když doktor říká,že je to ok- tak má asi pravdu :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
23.7.10 19:15

děkuji vám za uklidnění…vím,že je vše pořádku,jen na mě koukali jak na blázna,že to prostě musím cítit.A já si taky tak začala připadat 8-o ,jsem ráda,že má někdo podobnou zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
23.7.10 19:16

Jestli kope směrem k páteři, tak to nemusíš cítit. Pokud doktor řekl, že je vše ok, tak bud v klidu. Nicméně chápu, že tě to mrzí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1027
23.7.10 19:57
midra píše:
Já byla právě dnes v porodnici,moje Mudr.má dovolenou,vše ok,viděla jsem srdíčko i jak se hýbe.Prostě to necítím já,nechápu to…

třeba se miminko nějak otočilo a kope do míst kde to není tak cítit, přeci jenom tam má ještě nějaké místečko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
24.7.10 21:21

Pokud bylo vyšetření v pořádku, nedělej si hlavu, však si těch kopanců užiješ ještě dost, že ti to už ani nebude milý:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí