Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj tak to mě týden bolí břicho na obou stranách absolutně nevím z čeho.. zítra budu volat doktorce a snad to nebude nic vážného.. už hlavně kvůli malému🙏🏻 Nemůžeš mít třeba nějaký vřed žaludku?
@Anonymní píše:
Dobrý večer, přes půl roku mám každodenní bolesti břicha. Bolí mě žaludek a pak se to posouvá níž a níž. U dr jsem byla napsal mi jen nějaký prášky a do pár týdnů se to vrátilo. Někdy mě to bolí více někdy méně. Někdy jen když zatlačim na žaludek. Má to někdo z vás stejně a mám se s bolestí vyrovnat? Antikoncepci to asi není měnili jsme a stejně nic. Prosím o radu děkuji.
Klasickej obvoďák..
Dupni si ať tě pošle na podrobné vyšetření a hlavně se nevyrovnávej s bolestí ![]()
Je potřeba absolvovat podrobné vyšetření. Já řešila bolesti břicha u syna. Na dětském gastru dělali kompletní vyšetření krve a stolice, včetně testů na alergie a celiakii a sona břicha. Pak testy na intoleranci laktózy, která se nakonec potvrdila. Nenech se odbít napsáním prášků, které nepomáhají.
Já měla taky nějaké problémy a dr mě poslala na to gastro. Příjemný to teda není ale pro ten klid v duši..
stejně mi nic nenašli. Prý, z nervů..
Manžel měl dlouhodobé neurčité bolesti v jedné části břicha, obvodní mu dělala podrobné krevní testy, poslala ho na kompletní sono břicha (to nepomohlo, protože má na břiše hodně tuku a nebylo nic vidět), dále na CT a na kolonoskopii. Příčina bolestí však nezjištěna.
Být tebou, žádám po praktikovi výše zmíněná vyšetření.
Dobrý večer, přes půl roku mám každodenní bolesti břicha. Bolí mě žaludek a pak se to posouvá níž a níž. U dr jsem byla napsal mi jen nějaký prášky a do pár týdnů se to vrátilo. Někdy mě to bolí více někdy méně. Někdy jen když zatlačim na žaludek. Má to někdo z vás stejně a mám se s bolestí vyrovnat? Antikoncepci to asi není měnili jsme a stejně nic. Prosím o radu děkuji.