Bolest bříška v 6m

5
1.5.17 17:59

Bolest bříška v 6m

Ahojte, chtela jsem se zeptat jestli mi neporadi s naši bolesti bříška v 6m mimi. Začalo to cca ve 3 měsíci, vynechala jsem uz mleko, lepek, soju, ořechy,… a beze změny… babycalm vubec nepomohl ani masáže atd…
Uz nevim co zkusit…
v noci se budu co hodinu a plave, kope nohama… pres den je Ok
Nemate někdo podobnou zkusenost??
Jsem myslela ze v pul roce uz budu moci jist vsechno :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1648
1.5.17 18:30

@Beballirt a nevzteka se jenom :think:… Me to taky občas malej dělá, kolikrát se třeba vzbudí a řve a řve, taky jsem si kolikrát myslela, že má bolení ale po nějaké době přestane a nejde z něj ani prd… Já už teda nekojim… Už je na prikrmech a normálně mu dávám vše… Mudr říkala, že už můžu dát i luštěniny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.5.17 18:55

@Beballirt Já jsem si jídlo hlídala jen první měsíc, protože jsem měla strach. Ale nakonec jsem zjistila, že zbytečně. Podle mého se do mléka dostává minimum…
Jinak zkus mimčo vysvléct, sundat plínu a nad umyvadlem/nočníkem/záchodem ho chytni za nožičky a přitáhni mu/jí je k bříšku. My tohle praktikujeme už týden a od té doby už nekaká do plíny, navíc se krásně vyprdí a to jí budou teprve 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.5.17 19:52

Nemyslim ze she vzteka… spis vypada ze ji to boli a prdi u toho :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
1.5.17 20:02
@Beballirt píše:
Ahojte, chtela jsem se zeptat jestli mi neporadi s naši bolesti bříška v 6m mimi. Začalo to cca ve 3 měsíci, vynechala jsem uz mleko, lepek, soju, ořechy,… a beze změny… babycalm vubec nepomohl ani masáže atd…
Uz nevim co zkusit…
v noci se budu co hodinu a plave, kope nohama… pres den je Ok
Nemate někdo podobnou zkusenost??
Jsem myslela ze v pul roce uz budu moci jist vsechno :-/

Nam pomohla masaz teplym olejickem a hermankem. A supr byl fenyklovy cajik. Staci par lzicek. A taky zkus probiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
1.5.17 20:44
@Beballirt píše:
Nemyslim ze she vzteka… spis vypada ze ji to boli a prdi u toho :?

Nj, tak když prdi, tak to je jasný :(… Ono je to hrozně těžký… Nám třeba babycalm pomáhá… Ale masáž nebo nahrivani na nás nepusobilo nikdy :?… A teď když má občas bolení a chci mu nohy pritisknout k břichu, tak mě pretlaci :mrgreen:… A espumisan jste zkoušeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
1.5.17 23:20

Doktorka rikala ze je mozna alergie na mleko, tak probiotika jsem nezkousela, ani espunisan teda 8o
Nohy na bříško dávám někdy pomůže někdy ne… zkousela jsem fenyklový olej na bříško, přišlo mi ze nepomáhá, ale dlouho jsem nedelala tak mozna zase zkusim… caj pijí ja ale moncu me nenapadlo dat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí