Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, bolí mě hlava, klouby a kosti. Ne že by to bylo neohybny ale boli to. Táta říkal něco o chřipce. Taky sem četla že začímam víc růst.. Prosim napište co to muze být a chřipku má hodne mich kamarádů
To vypadá na chřipku, změř si teplotu a uvidíš. Kdyby si teplotu neměla, tak to může být ten růst. Ale záleží kolik ti je a jak si už vysoká, zda jsi měla měsíčky, protože po prvních měsíčkách už většinou moc nerosteš.
@kaja00 píše:
To vypadá na chřipku, změř si teplotu a uvidíš. Kdyby si teplotu neměla, tak to může být ten růst. Ale záleží kolik ti je a jak si už vysoká, zda jsi měla měsíčky, protože po prvních měsíčkách už většinou moc nerosteš.
Je mi 12 let a měsíčky mám už asi rok a mám 155 cm ![]()
@madička13 a měřila sis teplotu? Může to být ta chřipka, ale také nemusí, záleží jak se cítíš celkově, zda zdravě nebo nemocně?
Běhala jsem s dětma, skákali jsme do dálky… Samozřejmě na tom nejsem nic moc. Je mi přes 40. Výkon bych brala v pohodě, ale… při skoku do dálky mě tak strašně bolí všechny klouby. Skákali jsme do trávy. Prý je to věkem. Opravdu? Opravdu už ani nemůžu skákat? Opravdu už jsem tak stará?
Podle mě jsem jenom já nějaká už rozbitá, ale jsem výjimka a ostatní v mém věku jsou naprosto v pohodě. Vždyť jsem mladá. ![]()