Bolest kloubů

31
4.1.17 17:11

bolest kloubů

Ahoj, bolí mě hlava, klouby a kosti. Ne že by to bylo neohybny ale boli to. Táta říkal něco o chřipce. Taky sem četla že začímam víc růst.. Prosim napište co to muze být a chřipku má hodne mich kamarádů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
4.1.17 17:19

To vypadá na chřipku, změř si teplotu a uvidíš. Kdyby si teplotu neměla, tak to může být ten růst. Ale záleží kolik ti je a jak si už vysoká, zda jsi měla měsíčky, protože po prvních měsíčkách už většinou moc nerosteš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
4.1.17 17:31
@kaja00 píše:
To vypadá na chřipku, změř si teplotu a uvidíš. Kdyby si teplotu neměla, tak to může být ten růst. Ale záleží kolik ti je a jak si už vysoká, zda jsi měla měsíčky, protože po prvních měsíčkách už většinou moc nerosteš.

Je mi 12 let a měsíčky mám už asi rok a mám 155 cm :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.1.17 17:49

@madička13 a měřila sis teplotu? Může to být ta chřipka, ale také nemusí, záleží jak se cítíš celkově, zda zdravě nebo nemocně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.6.20 10:02

Běhala jsem s dětma, skákali jsme do dálky… Samozřejmě na tom nejsem nic moc. Je mi přes 40. Výkon bych brala v pohodě, ale… při skoku do dálky mě tak strašně bolí všechny klouby. Skákali jsme do trávy. Prý je to věkem. Opravdu? Opravdu už ani nemůžu skákat? Opravdu už jsem tak stará? :,( :,( :,( :,( Podle mě jsem jenom já nějaká už rozbitá, ale jsem výjimka a ostatní v mém věku jsou naprosto v pohodě. Vždyť jsem mladá. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
847
3.6.20 11:07

Chce to kolagen, msm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat