Ahoj, bolí mě hlava, klouby a kosti. Ne že by to bylo neohybny ale boli to. Táta říkal něco o chřipce. Taky sem četla že začímam víc růst.. Prosim napište co to muze být a chřipku má hodne mich kamarádů
Bolest kloubů
První příspěvek v tématu
Reakce:
Váš příspěvek
To vypadá na chřipku, změř si teplotu a uvidíš. Kdyby si teplotu neměla, tak to může být ten růst. Ale záleží kolik ti je a jak si už vysoká, zda jsi měla měsíčky, protože po prvních měsíčkách už většinou moc nerosteš.
@kaja00 píše:
To vypadá na chřipku, změř si teplotu a uvidíš. Kdyby si teplotu neměla, tak to může být ten růst. Ale záleží kolik ti je a jak si už vysoká, zda jsi měla měsíčky, protože po prvních měsíčkách už většinou moc nerosteš.
Je mi 12 let a měsíčky mám už asi rok a mám 155 cm
@madička13 a měřila sis teplotu? Může to být ta chřipka, ale také nemusí, záleží jak se cítíš celkově, zda zdravě nebo nemocně?
Další podobná témata podle názvu
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.