Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, toto není primárně diskuze, spíš upozornění pro rodiče předškoláků. Novinky v zápisech do základních škol pro tento rok. Třeba se to někomu bude hodit. ![]()
http://www.skolazvesela.cz/…v-roce-2017/
Vyzkoušela jsem i tu jejich ebook ZDARMA…(odkaz je dole na konci článku) a fakt to pošlou-zadarmo, akorát to netrvalo pár minut, ale asi půl hodiny. Ale mám to…!!!
A nepřišlo to do „doručené“, ale do „hromadné“ pošty na mailu.
Edit: Teď jsem těch 25 stran přelouskala…fakt můžu DOPORUČIT!!! ![]()
Příspěvek upraven 02.01.17 v 13:14
Děkuji Simonko, tohle mě přesně letos čeká, zapís do MŠ i ZŠ… Určitě prostuduji.
Hezký nový rok všem. ![]()
Vyzkoušela jsem i tu jejich ebook ZDARMA…(odkaz je dole na konci článku) a fakt to pošlou-zadarmo, akorát to netrvalo pár minut, ale asi půl hodiny. Ale mám to…!!!
A nepřišlo to do „doručené“, ale do „hromadné“ pošty na mailu.
Edit: Teď jsem těch 25 stran přelouskala…fakt můžu DOPORUČIT!!! ![]()
@SIMONA1234 píše:
Vyzkoušela jsem i tu jejich ebook ZDARMA…(odkaz je dole na konci článku) a fakt to pošlou-zadarmo, akorát to netrvalo pár minut, ale asi půl hodiny. Ale mám to…!!!A nepřišlo to do „doručené“, ale do „hromadné“ pošty na mailu.
Edit: Teď jsem těch 25 stran přelouskala…fakt můžu DOPORUČIT!!!
taky jsem si to nechala poslat, mám to, ale můžu se do toho začíst, až bude dítko v posteli.
@bublinek píše:
taky jsem si to nechala poslat, mám to, ale můžu se do toho začíst, až bude dítko v posteli.
Také jsem se zaregistrovala, už před třema hodinama, a zatím to nepřišlo. ![]()
Pochopila jsem to správně když dceři bude 18.9 2020 6 let pujdeme k zápisu 2021 nebo 2020 a budeme žádat odklad.Nebo případně nástup do přípravné třídy?