Jak darovat předplatné časopisu?

1812
20.12.16 11:49

Jak darovat předplatné časopisu?

Ahoj holky,
pro syna jsem objednala k Vánocům předplatné časopisu Score. Poslali k tomu sice i dárkový certifikát, ale na něm je ženská, brýle a pes a celé je to takové nemastné-neslané. Nic, co by ho asi pod stromkem oslovilo. Nemáte tip, jak to předplatné darovat nějak jinak, originálně? Tak, aby pochopil, oč jde (časopis zatím asi nezná, běžně ho nekupujeme). Pro ty, co neví, jedná se o časopis o PC hrách. Předem díky za tipy, já jsem v koncích. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
362
20.12.16 11:52

Zkusila bych z jejich netu stáhnout pár obrázků splácat je ve wordu na/vedle sebe, připsat tam jeho jmého a další informace, pěkně to upravit a vytisknout, případně podlepit a šup s tím do obálky, na kterou nalepíš obrázek z balícího papíru nebo přilepíš mašličku ze stužky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
20.12.16 11:53

@Meeshab Udělej v powerpointu dárkové certifikát a nech zalaminovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
20.12.16 11:59

@Meeshab jeden časopis, třeba poslední vydání koupit v trafice a dát k tomu certifikátu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1268
20.12.16 11:59

Taky bych udělala to, co holky píšou, navíc bych třeba koupila číslo, které vyšlo teď naposledy a přidala ho do obálky k tomu certifikátu. Aby si mohl hned pod stromečkem číst ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24187
20.12.16 12:06

Tak já dostala celkem hezký certifikát, ale já věděla o čem to je, časopis jsem si kupovala.
Pokud bych darovala předplatné na časopis, který někdo nezná a normálně ho nekupuje, udělala bych to jako holky, koupila bych poslední číslo v obchodě a k tomu dala certifikát, který jsem obdržela, nebo bych udělala nový v PC. Cele bych to zabalila do balícího papíru jako ostatní dárky. Pokud bych dávala do obálky, tak tu bych zabalila taky (do bal. papíru).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
20.12.16 12:21

Když jsem měla score předplacené ja, tak jednou za čas dělali lepší číslo s víc CD a stylovou obálkou. Zkusila bych se poptat v tradice jestli nedávno nevyšlo a ten certifikát přidala k tomu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
20.12.16 12:34

Holky, díky moc všem za tipy :kytka: Něco splácám a dám to do toho časáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí