Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat, od mládí mám problém s levou kyčlí, ve čtvrtek nástup na vyvolání, při pohybech hlavou miminka mam neskutečnou bolest od kostrče až po tu levou kyčel, celou nohu nemůžu v tu chvíli ovládat. Měl někdo něco podobného a jak to probíhalo při porodu?
Mám dratovanou pánev a pohnuty pohybový aparát jako celek a při porodu v pohodě.. Pak se mi strašně ulevilo
max problém šupnout nohu na kozu, ale to ti pomůžou
Nemám problém od mládí, ale dost mě bolely kyčle, střílelo to někdy hrozně do nohou. Po porodu vše odeznělo hned
už to máš za par:)))
Rodila jsem v 38tt a posledni 2tydny strasny bolesti kostrče. Ale do ty doby jsem nikdy zadny takovy problem nemela
Když se maličký otočil hlavičkou dolů, začalo mě šíleně bodat v tříslech a v obou kyčlích, při chůzi bolest šílená. Porod u mě v pohodě, v nemocnici mi tenkrát řekli, že je to opravdu tím, že se mrně otočilo. Neměj strach, po porodu vše odezní ![]()
Je, bolest kyčlí na konci těhotenství byl největší vopruz hned po tlaku na močák. Dokonce jsem musela přemýšlet, jak mám vylézt z postele, abych netrpěla celý den. A ráda tě uklidním, přešlo to hned po porodu.
Tak už mám po a přesně tak jak píšete, u porodu v pohodě a teď už o kyčlích nevím ![]()
@Limet168
gratulace k mimcu, jen dobre ze bolesti odeznely! hodne stesti ![]()
@Limet168 Tak super
Moc gratuluji k miminku a ať se vám daří ![]()
Ahoj, chci se zeptat, od mládí mám problém s levou kyčlí, ve čtvrtek nástup na vyvolání, při pohybech hlavou miminka mam neskutečnou bolest od kostrče až po tu levou kyčel, celou nohu nemůžu v tu chvíli ovládat. Měl někdo něco podobného a jak to probíhalo při porodu?