Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojda, chtěla bych se zeptat, zda nemáte někdo podobnou zkušenost. Už asi měsíc pociťuji bolest nohou (někdy se mi zdá jako kotník, jindy spíš klenba nebo dokonce kolena - nedokážu to přesně identifikovat) na začátku pohybu - tzn. když vstanu třeba z gauče, tak prvních pár kroků, pak to přejde a necítím žádnou bolest ani třeba po 5km chůze. Pak si sednu, vstanu za 5 minut a zase ty první tři čtyři kroky sotva udělám.
Nejdřív jsem myslela, že to je kvůli špatným botám a výrazně zvýšenému chození oproti minulosti, ale střídám různé boty a je to pořád stejné nebo možná i horší. V noci když vstávám z postele, tak bolest nepozoruju.
Může to mít spojitost s kojením a třeba nedostatkem nějakých vitamínů nebo se mám obávat něčeho závažnějšího a jít k doktorce?
Ahoj, mam uplne stejny problem a netusim proc se to deje, zkousela jsem vitaminy i magnesko a nic..doktor se na me dival jako na pitomce..mam pry vic odpocivat..
@luccik a taky kojíš? Víc odpočívat, to je dobrý, když to bolí vždycky právě po odpočinku ![]()
@Luminel Taky kojím…a hodně…mám 4dítko a ani u jednoho jsem to neměla…až teď..v těhu jsem měla časté problémy s křečemi v nohách od kyčlí až po ťapky…to se po porodu srovnalo…a teď tohle…chvilku trvá, než to rozchodím…jak jsem v klidu a vstanu, jsem jak kdybych byla posr… ![]()