Bolest u srdce ve 14 letech

65165
14.3.19 21:11

To se ptáte vážně? Co třeba taková osoba, co se jmenuje doktor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47
14.3.19 21:15

Jako dite a teenager jsem tohle taky zazivala. Já to mela Hodně ze stresu (problémy mezi rodiči) mne osobně to přešlo ale neignorovala bych to..Máme v rodině problémy se srdcem a cévami takže z toho mám také obavy. Určitě jdete k doktorovi za to nic nedáte a budete mit klid v duši..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
14.3.19 21:17

A co tak jit k lekari 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
14.3.19 21:23

Já bych se přikláněla k úzkostem a stresu/strachu, ale pro klid duše navštivte aspoň praktika :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.3.19 21:24

Tak m7j syn to ma od 8-9 let.samozrejme mame za sebou kolecko u lekare.od ekg po sona atd.. nakonec dr rekla ze ma krive drzeni tela a spatne lopatky a dostal rehabilitace a cviceni a musim zatukat ze to preslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
14.3.19 21:26

Ale urcite jako prvni jdete k lekari.tres rukou malej nemel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
14.3.19 21:31

@Mucha926 rekni to mamce at jde s tebou k lekari. To koureni priznej. Muze to byt od toho. Nebo taky ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
14.3.19 21:33

To mám taky od dětství. Několikrát se to řešilo s Dr., ale nikdy se na nic nepřišlo. Až teď v dospělosti jsem přišla na to, že mi na to pomáhá jóga - hrbila jsem se, a taky dostatek hořčíku s vápníkem. Zašla bych určitě pro jistotu k lékaři a nasadila ten hořčík, tím se nikdy nic nezkazí. A pokud se hrbí, tak samozřejmě napravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tejina
14.3.19 21:37

@zuzikka já bych zrovna s tímhle neexperimentovala, dokud nebude mít udělanej KO. Taky jsem si myslela, že mam málo hořčíku, tak jsem začala zobat a bylo mi ještě hůř, pomalu jsem nezvedla ruku. Nakonec se z KO přišlo na to, že to je nedostatek železa, a hořčík jeho vstřebávání ještě blokoval, takže to bylo skoro na transfuzi.

• Citovat
  • Upravit
3199
14.3.19 21:46

No tak hlavně jaktoze ji dovolíš kouřit ve 14letech? 8o Okamžitě bych ji zatrhla kapesné. Její organismus se vyvíjí a ty ji necháš kouřit? Samozřejmě ty problémy může mít z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
14.3.19 21:51

@Tejina :nevim: to je možné, anémie má ale taky dost výrazné příznaky jako bledost, zadýchávání se, syndrom neklidných nohou. Nic z toho nezmiňovala, jen třes a za ten bývá zodpovědný hořčík. Návštěva lékaře však napoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
14.3.19 23:13

Pravděpodobně jde o srdeční neurózu. Samozřejmě nelze dělat diagnostiku na dálku, takže doporučuji zajít k lékaři. Je.li to srdeční neuróza, tak se neděs, nic nebezpečného to není. Je to jen velmi nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
14.3.19 23:19
@zuzikka píše:
To mám taky od dětství. Několikrát se to řešilo s Dr., ale nikdy se na nic nepřišlo. Až teď v dospělosti jsem přišla na to, že mi na to pomáhá jóga - hrbila jsem se, a taky dostatek hořčíku s vápníkem. Zašla bych určitě pro jistotu k lékaři a nasadila ten hořčík, tím se nikdy nic nezkazí. A pokud se hrbí, tak samozřejmě napravit.

Jestli máš to samé a na nic se nepřišlo, domnívám se, že máš srdeční neurózu. Jde o špatnou koordinaci vstupu množství krve do srdce a schopností přijmout toto množství srdcem způsobenou vegetativním nervovým systémem. Prostě do srdce se najednou nažene víc krve než srdce je schopno pojmout. Nebezpečné to není, jen nepříjemné. Je třeba uklidnit vegetativní fungování nervové soustavy. Nejsem lékař, ale o léky se zajímám. Myslím, že by na to mohl zabrat Grandaxin, ale ověřeno to nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
15.3.19 07:50

@Enmamma Díky za názor :kytka: , ale jak už jsem psala, momentálně s tím už problém nemám, protože mi pomohlo výše zmiňované. Léky mě nezajímají a nikdy žádné neberu, řeším vždy alternativní cestou, která se mi osvědčila mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
15.3.19 07:59
@zuzikka píše:
@Enmamma Díky za názor :kytka: , ale jak už jsem psala, momentálně s tím už problém nemám, protože mi pomohlo výše zmiňované. Léky mě nezajímají a nikdy žádné neberu, řeším vždy alternativní cestou, která se mi osvědčila mnohem víc.

On z toho často člověk vyroste. Upraví se to samo. Zklidnění tomu může napomoci. Vůlí to ale ovlivnitelné není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí