Bolest v kříži - začíná porod?

68
21.6.09 08:50

bolest v kříži

Ahoj,

rodím poprvé, tak bych se chtěla zeptat. Před 2 dny mi odešla hlenová zátka a včera večer mě začalo strašně bolet v kříži a v podbříšku, ale břicho se mi stahovalo po 7 minutách jen když jsem ležela v polosedu, když jsem si lehla na bok tak mě bolelo jen v kříži a břicho netvrdlo. Pak jsem usnula, ale probouzela jsem se bolestmi zad, který mě bolí ještě teď a kyčle. Tak nevím jestli to jsou začínající kontrkce nebo jen bolesti zad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
21.6.09 09:49

Ahoj, já jsem před svým porodem někde četla, že pokud si nejsi jistá, tak to není buď nic nebo kontrakce ještě dost slabé. Já jsem tomu teda moc nevěřila, říkala jsem si, šak vydržím hodně, ale je to tak :wink:

Takže klidně vyčkávej, buď se to rozjede nebo ne… Možná zkus horkou sprchu nebo vanu - když to přejde, tak by to měli být jenom poslíčci… Já jsem to zkusit nemohla, páč nám došla v bojleru teplá voda :lol: Takže jsme jeli do porodnice, když jsem měla ty svoje „kontrakce“ tak po 2-5 minutách, ale nebyla jsem si jistá… No a strávili jsme tam půlku noci a celou příjemnou sobotu až do půl šesté večer :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2981
22.6.09 17:48

Moje sestra měla křížové bolesti cca 14 dní před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
23.6.09 14:25

Stran kyčlí - já jsem cca 10 dní před termínem a sotva lezu :cry: . A to, co jsi popisovala, může být začátek porodu, nebo nemusí, a těžko to odhadnout. Jedna kamarádka tohle taky považovala „jenom“ za bolesti zad, a pak málem nestihli dojet do porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
23.6.09 20:31

a já mám křížové bolesti pořád a to jsem teprve ve měsíci. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
25.6.09 18:40

Ahoj,

tak nakonec to byl začátek porodu, ale kontrakce tedy dost nepravidelny. Přijela jsem do porodnice a malý se narodil za hodinu. Tak to bylo alespon rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
25.6.09 20:55

To je prima, gratuluju k chlapečkovi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.6.09 20:59

No vida, tak přece :lol: Je vidět, že to každý má jinak… Moc moc gratuluju! A máš hezký metřík :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3108
29.3.13 10:20

Ahoj holky asi půl hodiny mě bolí v kříži bolesti vůbec neustávají k tomu mám tlak v hlavě ale kontrakce žádné ´,hlenová zátka ještě neodešla má 14dní před termínem u malého jsem tohle neměla tak se chci zeptat jak to bylo u vás :) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
29.3.13 16:11

@Kapřík90 tak mě bolí v kříži od rána, kdy mi mudra udělala Hamiltna 8o lehnu si a vyskočila bych z kůže, občas tlak na podbříšek, ale kontrakce taky nic, tak čekám, co bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí