Bolest v pravém podbřišku - folikul nebo apendix?

18.5.25 10:17

Bolest v pravém podbřišku folikul nebo apendix

Zdravíčko
Byla jsem už 3 x na pohotovosti s tim ze me boli pravý podbřišek
Nic mi nezjistili rentgen a na ultrazvuku slepak nebyl vidět jsem při těle z krve taky nic
Pak na podruhé my zjistili údajně cystu na pravém vaječníku 21 mm
Po menstruaci jsem šla na gynekologii protože mě to zase bolelo a mam tam folikul nerozumím už tomu
Dnes mě to taky bolí až mě to nutí na záchod
Jinak uz přes 2 roky mam svědění konečníku s pálením a občas krev byla jsem na rektoskopii zjištěna malinkatá trhlinka jinak nic
Je tady někdo koho bolel tak moc folikul nebo někdo kdo uz má za sebou slepé střevo a jak ho poznal ja uz bych si připadala jak kr*** tam jot znovu s pocitem ze mi nic nezjisti uz me to štve dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
227
18.5.25 10:50

Kolem 15-16 roku jsem také byla několikrát u doktorky s podezřením na slepák, jednou mě posílala na chirurgii, samotné se jí to nezdálo, nakonec nic nezjistili, začala jsem si bolest zapisovat a pravidelně se objevovala cca kolem 18 dne cyklu, takže logicky ovulace🤷‍♀️ Většinou bolela trochu, ale tak jednou za 3 měsíce mě to chytilo tak, že jsem bolestí skoro lezla po zdi, jako na potvoru vždycky v tom pravém podbřišku🤦‍♀️ zkus to sledovat, ona ovulace může být opravdu bolestivá, pokud to navíc trvá pár hodin, max třeba den-dva a zabere ibalgin, může to být klidně to🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.25 10:55

@Daisy98 no právě že to mam co druhý den beru silnější léky Aulin, diclofenak a bez efektu
A po menstruaci jsem to cítila ale ne tak a ted jsem v polovině cyklu a boli to příšerně talze jako fakt netuším ale zase si rikam kdyby zo byl slepak tak se ani nenarovnám a bolest by určitě nepřestávala talze kdyz me zo hodně chytí nevim jak reagovat a navic kdyz mam střevní potíže bolí me to jeste víc jsem z toho uz na vetvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
18.5.25 11:13

Jo, ovulace mě párkrát bolela tak, že jsem se nemohla postavit. Řešení je prokrvit a rozhýbat pánev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.25 11:14

@Janli jak jsem psala boli me to co druhy den a to i po menstruaci a vazne nevim co si uz myslet ikdyz se hýbu boli to pak to zase přejde a pak se mi to hnedka vrátí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.25 11:15

@Janli nikdy jsem toto nezažila za celou dobu je mi 25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
18.5.25 12:21
@Nikolka2288 píše: Více

Mě se to objevilo až po třicítce a ta bolest začínala 6dní před ovulací. Sama píšeš, že jsi při těle, tak vidíš, že ti tělo dává signál, aby si s tím něco udělala. Potřebuješ shodit a začít se pořádně hýbat, protože ti tuk tlačí na vaječníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.5.25 13:47

@Janli ja jsem v procesu hubnutí a kdyz se ohlédnu zpátky tak si říkám ze se vsechno kazí po 4 prodělaných covidech po 2 očkovaní a po porodu druhého dítěte, když jsem měla o 20 kg víc takové problémy jsem neměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14778
18.5.25 22:08

Endometriózu nemáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie