Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla bych dotaz - nevíte někdo, co může znamenat bolest za okem? Takový tlak, ale jen když se podívám doleva
Když se podívám na jinou stranu, tak to nebolí. Nevíte, čím to může být? Že by mimčo tlačilo na nějaký nerv? Mám to už asi 3 týdny
Když se nepodívám moc vlevo, tak to vůbec nepostřehnu. Divné… Jsem ve 27 týdnu těh.
a co tak skusit zavolat ocnemu a opytat sa? ja by som to nepodcenovala, svoj zrak si vazim ![]()
No asi máš pravdu. Mě bolí úplně všechno - kostrč, v kříži - skoro nemůžu chodit. Jsem na rozpadnutí ![]()
Zadna typicka diagnoza se nenabizi, hadala bych ze v ramci tehotenstvi ti oteklo i neco v oku - ty tkane za ocnim hbulbem jsou na otoky celkem haklive. Nevidis dvojmo?
Na ocni a nejspis te poslou i na neurologii, tim se nic nezkazi.
Pudloslava píše:
Zadna typicka diagnoza se nenabizi, hadala bych ze v ramci tehotenstvi ti oteklo i neco v oku - ty tkane za ocnim hbulbem jsou na otoky celkem haklive. Nevidis dvojmo?
Na ocni a nejspis te poslou i na neurologii, tim se nic nezkazi.
Začalo mi to po hospitalizaci v nemocnici, tam mi dávali kapačky a ascorutin. Dvojmo nevidím. Cítím to jen když se podívám hodně doleva, jinak to ani nevnímám a nemyslím na to ![]()
Tohle jsem měla jen když jsem měla rýmu. zkus si zajít k Dr.
vypadato na zanet dutin,od rymy mam to same a toci se me k tomu hlava zkus se poradne predklonit a pokud te to bude bolet stale je t zastydlka ryma supajda na orl