Bolest za očima

1322
23.12.10 22:13

Bolest za očima

Měla bych dotaz - nevíte někdo, co může znamenat bolest za okem? Takový tlak, ale jen když se podívám doleva :( Když se podívám na jinou stranu, tak to nebolí. Nevíte, čím to může být? Že by mimčo tlačilo na nějaký nerv? Mám to už asi 3 týdny :( Když se nepodívám moc vlevo, tak to vůbec nepostřehnu. Divné… Jsem ve 27 týdnu těh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17359
23.12.10 22:21

a co tak skusit zavolat ocnemu a opytat sa? ja by som to nepodcenovala, svoj zrak si vazim :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
23.12.10 22:26

No asi máš pravdu. Mě bolí úplně všechno - kostrč, v kříži - skoro nemůžu chodit. Jsem na rozpadnutí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
23.12.10 22:53

Řekla bych že chřipka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
23.12.10 22:57

Zadna typicka diagnoza se nenabizi, hadala bych ze v ramci tehotenstvi ti oteklo i neco v oku - ty tkane za ocnim hbulbem jsou na otoky celkem haklive. Nevidis dvojmo?
Na ocni a nejspis te poslou i na neurologii, tim se nic nezkazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
23.12.10 23:10
Pudloslava píše:
Zadna typicka diagnoza se nenabizi, hadala bych ze v ramci tehotenstvi ti oteklo i neco v oku - ty tkane za ocnim hbulbem jsou na otoky celkem haklive. Nevidis dvojmo?
Na ocni a nejspis te poslou i na neurologii, tim se nic nezkazi.

Začalo mi to po hospitalizaci v nemocnici, tam mi dávali kapačky a ascorutin. Dvojmo nevidím. Cítím to jen když se podívám hodně doleva, jinak to ani nevnímám a nemyslím na to :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
24.12.10 07:07

Tohle jsem měla jen když jsem měla rýmu. zkus si zajít k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANIIICKA
25.12.10 15:55

vypadato na zanet dutin,od rymy mam to same a toci se me k tomu hlava zkus se poradne predklonit a pokud te to bude bolet stale je t zastydlka ryma supajda na orl

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky