Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,dnes jsem byla v centru na kontrole ,15.den po metodě IFI,a z krve HCG 121.myslela jsem že to bude zas biochemické těhotenství, protože už 6.den krvácím.tak mi zvýšila dávku utrogestanu…jenže dneska mě strašně bolí břicho hodně krvácím a už i kousky sražené krve…řekla bych že se to zas nepovedlo
nebo máte zkušenosti že i přesto vše těhotenství dopadlo??mohlo by to být i mimoděložní
nevím..už toho mám za sebou hodně a po čtyřech ET jsem měla jednou biochemické těhotenství(hcg jen 22)…Holky děkuju moc za příspěvky a přeju všem krásné vánoce ![]()
Ahoj,pokud jdou i kusy krve,tak bych tomu už moc nevěřila
Ale přála bych si,abych se pletla ![]()
já teda nevím, jak to chodí při krvácení, každý je fakt jiný. Ale kamarádka taky začala krvácet, dokonce tak moc, že jí nestačilo ani několik vložek během jedné hodiny. Musela na pohotovost a tam se přišlo, že je vše OK, akorát, že čekala plody 3 a tak jí tam vznikl nějaký hematom.
já měla hematomy a ze mě krev jen tekla jak z vododovu, ale bez kousků. Já bych si zavolala doktoru nebo jela na pohotovost
určitě bych chtěla další vyšetření. Podle HCG jsi těhotná, takže s tebou mají zacházet jako s těhulkou. Ptala ses jich na to, že krvácíš a HCG máš vysoké?
A kdy máš další kontrolu?
Ještě je potřeba vyloučit případné mimoděložní, takže pokud by tě mělo víc bolet bříško, určitě hned do nemocnice. ¨Já bych se raději na to moc neupínala, ale podle časové souslednosti událostí pro tebe bylo překvapení to HCG svědčíco pro těhu, že? Ale myslím si, že ještě úplně rozhodnuto není…
Ale hlavně jde také o tebe, aby náhodou to nebylo mimodělohu.
Opatruj se a drž se.
ahoj, podle mé zkušenosti - já při mimoděložním krvácela přerušovaně, myslela jsem si, že je to MS - žádné kousky to nebyly. Takže bych spíše tipovala na nějaký hematom a sraženiny nebo tu horší možnost, že se to nepovedlo
. Máte nějaký SOS tel. do CARu? Určitě bych zavolala a domluvila se co a jak. Já měla hrozné bolesti, až vejcovod prasknul, hcg jsem se nikdy nedozvěděla…
Na pytel jsou ty vánoce, ale pokud by tě bolesti nepřestávaly, tak by ti někde kontrolní hcg udělat musel! Držím palce
![]()
hm , HCG mas jeste hodne nizke, to jeste nikdo , nic , nikde neuvidí, ani na UTZ nic…
halt musíš čekat, a já držím palce aby to dopadlo, třeba je to jen hematom.
a nebo na pohotovost! ale tam by si te nejspise nechali, aby delali kongtrolní odběry HCG jak to vypadá a zda roste nebo klesá..
držím palce! ![]()
nevím to by mohlo být těhu a přitom holt se stalo zmllklé těhu… ale moc bych ti přála aby to bylo ok! zavolat do Caru.. snad by poradili.. ![]()
Holky díky…mudr jsem dnes říkala že krvácím..dělala mi i ultrazvuk a jen říkala že děloho překrvená ale endometrium hezké 20mm..a přijela jsem dom a začalo to-větší krvácení a bolesti,ale už to ustalo,ale myslím si že by to krvácení přeci netrvalo už týden
Womo to víš že sem byla překvapená…sice mám pozitivní testy ale to jsem měla i při biochemickém…a slyšet to HCG po osmi letech co už se snažíme......tak mi mudr říkala že bud už se tělo zbavuje nebo třeba i mimoděložní..že kdyžtak na pohotovost…a v centru nejosu takže kontrola až 3.ledna.budu zkoušet testíky a když budou slábnout tak to bude aso jasný…
Radik1 píše:
Holky díky…mudr jsem dnes říkala že krvácím..dělala mi i ultrazvuk a jen říkala že děloho překrvená ale endometrium hezké 20mm..a přijela jsem dom a začalo to-větší krvácení a bolesti,ale už to ustalo,ale myslím si že by to krvácení přeci netrvalo už týdenWomo to víš že sem byla překvapená…sice mám pozitivní testy ale to jsem měla i při biochemickém…a slyšet to HCG po osmi letech co už se snažíme......tak mi mudr říkala že bud už se tělo zbavuje nebo třeba i mimoděložní..že kdyžtak na pohotovost…a v centru nejosu takže kontrola až 3.ledna.budu zkoušet testíky a když budou slábnout tak to bude aso jasný…
ahojky
,,,,ja dojela ted z pohotovosti:-(dnes sem zacala krvacet,a boli me podbrisek…sem podle ultrazvuku 6+2tt podle toho to roste jak ma ale srdicko jeste nevidela rekla mi kontrola 2.1 a to rozhodne,ze krvaceni muze byt s te delohy nebo cipku…taky mam ted nervicky:-(sem po IVF…