Bolest zad - doporučte řešení bez léků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
11.6.19 19:27

Na bolest zad můžu doporučit přírodní produkt Royal s colagenem a chondroitinem, je to v tekuté formě, pije se panák nebo dva denně. Také můžete vyzkoušet hřejivé náplasti s chilli, které okamžitě uleví od bolesti :)
Jsou to prověřené produkty s pozitivními zkušenostmi a ohlasem uživatelů. Pokud máte zájem, napište zprávu nebo mě navštivte na instagramu (Ramissio.cz) a prohlédněte si další z produktů.
Také můžete navázat spolupráci a přivydělat si tak slušné peníze. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.21 15:43

Ahoj, nevím kde to to napsat tak píšu tady.
Mám hodně problémů a to je mi teprve 14
Začalo to bolestí zad, mám špatně držení těla, pak mě začala bolet hlava ze zadu a ted mě bolí blava ze zadu postupuje až do ucha ( na to hůř slyším a někdy mě tam i bolí, bolest někdy za okem, při koření nosu a na čele a ve spánku, nejčastěji mě hlava bolí pouze na jedné straně (pravé) ale občas i vlevo, docela hodně mě bolí za krkem, někdy mi lehounce mravenčí obličej, mám lehce opuchlé oční víčko na pravé straně, a bolí mě čelist při zívání, jinak ještě často pociťují svalové záškuby, mravenčení v konečcích prstů a včera se mi začala třepat ruka, dnes se ještě přidal pocit chladu v nohách a rukách, mám už asi 3 roky úzkosti.
Předem děkuji za odpověď
Doufám že v tom nejsem sama

• Citovat
  • Upravit
9148
21.5.21 16:08
@Anonymní píše:
Začalo to bolestí zad, mám špatně držení těla, pak mě začala bolet hlava ze zadu a ted mě bolí blava ze zadu postupuje až do ucha ( na to hůř slyším a někdy mě tam i bolí, bolest někdy za okem, při koření nosu a na čele a ve spánku, nejčastěji mě hlava bolí pouze na jedné straně (pravé) ale občas i vlevo, docela hodně mě bolí za krkem, někdy mi lehounce mravenčí obličej, mám lehce opuchlé oční víčko na pravé straně, a bolí mě čelist při zívání, jinak ještě často pociťují svalové záškuby, mravenčení v konečcích prstů a včera se mi začala třepat ruka, dnes se ještě přidal pocit chladu v nohách a rukách, mám už asi 3 roky úzkosti.
Předem děkuji za odpověď
Doufám že v tom nejsem sama

To vypada na psychiku, chtelo by to psychologa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
21.5.21 16:51
@Tarjei píše:
To vypada na psychiku, chtelo by to psychologa.

to už jí tady píšeme 4 měsíce minimálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
21.5.21 16:53
@Anonymní píše:
Předem děkuji za odpověď
Doufám že v tom nejsem sama
,

tak za 1. emimino je až od 16 let, 14leté tu nemají co dělat :cert:
za 2. jak nevíš, kde už to napsat? už to tu píšeš pomalu půl roku každý den :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
21.5.21 16:55

@stinga ahaa ja cetla jen ten dnesni prispevek. Jako holka jsem se pozorovala dost. Jednou jsem si sla stezovat dedovi, on byl psychiatr. Jak me dlouho boli hlava a za krkem. On se na me zahledel, jedno oboci zdvizeny a zeptal se, jestli me nebolej i oci. Ve vterine mi doslo, ze to prehanim a preslo me to..ovsem ne u kazdyho je to tak snadno odbouratelny, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76754
21.5.21 16:58

@Tarjei v malých obměnách to tu píše už minimálně ty 4 měsíce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie