Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
maminky dáváte dětem okolo tří let nějaké vitamínky třeba vibovit nebo jsou to jen vyhozené peníze ![]()
mám čerstvou zkušenost z lékárny kde jsem původně taky šla pro vibovit a paní lékárnice mi otevřeně řekla že takovéto a jiné podobné vitamíny mají stejný učinek jako bych dala dítěti bonbon.že jedině tak něco na posílení imunity.je to o pár korun dražší ale ne zas tak o moc
asi spíš reklama jak koupit drahé bonbony díky alespon
ušetřím
no ale jak říkám.ptala jsem se co je teda dobré aby dcera nebyla často nemocná tak mi doporučila něco na tu imunitu.to se prý bere třeba měsíc,dva a pak zas chvíli nemusíš a prý to učinkuje ale kdo ví.já si dvojbalení odnesla ![]()
tak děti na mě vibovit vydyndali, nemyslím, že je to k něčemu a hlavně to těm pacholkům ani nechutná..
kup radši imunoglukan.
My teď vibovit koupili staršímu k Mikuláši (strašně je chtěl) a jako největší přínos na nich vidím to, že narozdíl od „normálních“ bonbonů chápe, že je jen jeden na den ![]()
My je taky dostali, jinak bych to nekoupila. Koupila jsem raději sirup na podporu imunity, který může i malá.
wacinka píše:
nám se osvědčil multitabs žvýkací tablety od 1 do 10 let
Jéé, ty jsem teďka vyhrála, tak jsme zvědavá, jestli k něčemu budou, Já umělým vitamínům nevěřím, ale když jsou zadarmo, tak je zkusím. ![]()
no vzhledem k tomu, že mám doma nejedlíka a moc látek ve stravě nedostane, dávám mu jeden vibovit denně, předtím cucal tablety multitabs, ale už je nechtěl.
Edit: takže mu to dávám kvůli nepestrosti stravy. Na to, aby bylo batole míň nemocný, podle mě multivitaminy nezabírají.
Příspěvek upraven 12.12.11 v 21:53
Káťa01 píše:
Holky, jsem přesvědčená, že to jsou opravdu jen hodně drahé bonbony. Když si koupíte v obchodě bonbony s vitamínem C, tak je to to stejné. Prostě reklama co blbne lidem hlavu. Na podporu imunity dávám dceři na radu naší lékárnice Hlívu ústřičnou, takovou s Mickey Mousem. Letos jsme ještě nebyli nemocní a to je malá naší sousedky, kterou poměrně často navštěvujem, nemocná v jednom kuse.
Prosím Tě, můžeš hodit odkaz? Já dávám Hlíváček sirup, je to podobné?
koupila jsem imunoglukan ten je prý dobrej a jelikož přispívá VZP peníze na vitamíny koupila jsem ještě martánky ty jsou zadarmo tak uvidím jestli jsou to jen obyčejné bonbony ![]()