Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahojky, mám dvojčátku kluky s jedním v pátek to bude 14dní cvičím Vojtovu metodu, protože preferuje jednu stranu pravou a kroutí se do rohlíčku, v sobotu jim budou 4. měsíce, ale narodili se o 3. týdny dřív, tak to mám prý brát jako by jim byl 3. měsíce a týden. Než jsme začali cvičit nepásl koníku hned po3 dnech cvičení začal (cvičíme dva cviky 4× denně) kdy děláme ten cvik, že mačkám bod pod prsem, tak dobrý nožičky zvedá, ale když děláme ten dvuhý cvik leží na bříšku a já mu mačkám bod na lokti tak nechce pokrčovat nožičky jakoby na lezení. Mám strach, ale pořád se uklidňuju, že cvičíme druhý týden jak jste to holky měly vy pa ALA
Ahoj, dcera se narodila o 6 týdnů dříve a cvičili jsme od 4.měsíce - také preferovala jednu stranu a neměla dostatečně vyvinuté svaly na bříšku. Zlepšení (které jsem viděla i já jako laik) bylo vidět po měsíci - u té hlavičky. Ta se srovnala během 2 měsíců. S bříškem jsme bojovali půl roku. Vím, že je to nepříjemné, ale vydrž.
ahoj
já začala s dcerou cvičit když jí bylo 14 dní, 4× deně 2 cviky pak přibyl třetí a nakonec 4, který jsem odmítla dělat páč mala u toho vysela nožičkou přes okraj stolu a já mněla strach ať mně neuklouzne a nespadne výsledky se dostavovali postupně ze začátku pak ale přišel velký skok kdy si v 5 mněsíchích sedla, v 6 začala lozit, 9 mněsících chodit. Cvičila jsem s malou poctivě i když u toho strašným způsobem řvala a mně to drásalo docela dost nervy. Chce to opravdu vydržet výsledky budou a hlavně poslouchat na rehabce a radějí se milionkrát zeptat a nechat kontrolovat aby se cvik prováděl správně.
Ahoj mám syna předčasně narozenýho 31+3 tak má asymetrii a stáčí se do C, na rehabce mi řekli, že to bude na dlouho, máme 7 měsíců bio a 5korigovaně, jinak je šikovný a odpovídá těm 5 měsíců, ale díky asymetrii cvičíme dál.
Jinak ten cvik, co vám nejde se jmenuje reflexní plazení, ono to bude chtít čas a trpělivost než to dostaneš do ruky i ty. A než se sehrajete, nám to trvalo asi 1,5měsíce. Každý nový cvik mi trvá než na to přijedeme.