Vojtova metoda - kdy zlepšení?

duo
62
22.11.11 08:27

Vojtova metoda - kdy zlepšení?

Ahojky, mám dvojčátku kluky s jedním v pátek to bude 14dní cvičím Vojtovu metodu, protože preferuje jednu stranu pravou a kroutí se do rohlíčku, v sobotu jim budou 4. měsíce, ale narodili se o 3. týdny dřív, tak to mám prý brát jako by jim byl 3. měsíce a týden. Než jsme začali cvičit nepásl koníku hned po3 dnech cvičení začal (cvičíme dva cviky 4× denně) kdy děláme ten cvik, že mačkám bod pod prsem, tak dobrý nožičky zvedá, ale když děláme ten dvuhý cvik leží na bříšku a já mu mačkám bod na lokti tak nechce pokrčovat nožičky jakoby na lezení. Mám strach, ale pořád se uklidňuju, že cvičíme druhý týden jak jste to holky měly vy pa ALA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9434
22.11.11 08:32

Ahoj, dcera se narodila o 6 týdnů dříve a cvičili jsme od 4.měsíce - také preferovala jednu stranu a neměla dostatečně vyvinuté svaly na bříšku. Zlepšení (které jsem viděla i já jako laik) bylo vidět po měsíci - u té hlavičky. Ta se srovnala během 2 měsíců. S bříškem jsme bojovali půl roku. Vím, že je to nepříjemné, ale vydrž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.11 09:22

ahoj
já začala s dcerou cvičit když jí bylo 14 dní, 4× deně 2 cviky pak přibyl třetí a nakonec 4, který jsem odmítla dělat páč mala u toho vysela nožičkou přes okraj stolu a já mněla strach ať mně neuklouzne a nespadne výsledky se dostavovali postupně ze začátku pak ale přišel velký skok kdy si v 5 mněsíchích sedla, v 6 začala lozit, 9 mněsících chodit. Cvičila jsem s malou poctivě i když u toho strašným způsobem řvala a mně to drásalo docela dost nervy. Chce to opravdu vydržet výsledky budou a hlavně poslouchat na rehabce a radějí se milionkrát zeptat a nechat kontrolovat aby se cvik prováděl správně.

• Citovat
  • Upravit
10937
22.11.11 11:01

Ahoj mám syna předčasně narozenýho 31+3 tak má asymetrii a stáčí se do C, na rehabce mi řekli, že to bude na dlouho, máme 7 měsíců bio a 5korigovaně, jinak je šikovný a odpovídá těm 5 měsíců, ale díky asymetrii cvičíme dál.
Jinak ten cvik, co vám nejde se jmenuje reflexní plazení, ono to bude chtít čas a trpělivost než to dostaneš do ruky i ty. A než se sehrajete, nám to trvalo asi 1,5měsíce. Každý nový cvik mi trvá než na to přijedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková