Bolest zad a v podbřišku

10
12.7.14 14:50

Bolest zad a v podbříšku

Ahojte, bolí mě už asi týden záda, přesněji v kříži. Když chodím tak to nebolí, někdy to přestane bolet úplně a potom se to zase vrátí. Od včerejška mě při čůrání nebo stolici bolí v podbříšku a píchá mě tam a vystřeluje to někdy i do boku. Nevíte jestli to není od těch zad? Taky očekávám MS, tak já nevím vůbec co by to mohlo být. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
111verunka111
12.7.14 14:54

S tím podbřiškem neporadím, ty záda mi dělají pokaždé, co má přijít MS. A to od porodu, před porodem jsem neměla žádné bolesti. Porodní bolesti jsem měla jen křížové, tak nevím, jestli je to jen díky porodu, ale jinak si to vysvětlit neumím.

• Citovat
  • Upravit
239
14.3.15 11:12

Holky chci se zeptat.Jsem dva měsíce po porodu bolí mě zadá dole v bedrech a v podbrisku.Mela jsem vyšetření moc je v pořádku. nemeli jste to také po porodu? nevim moc kam sítím jít zda-li gynda? diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.15 18:31

Podobný problém jako zakladatelka.

Ahoj holky,

už třetím dnem mě bolí podbřišek. Nejprve mě bolela jen levá strana, od dnešního rána se mi bolest rozlila do celého podbřišku a zad. Při chůzi je to trošku lepší. Jely by jste na pohotovost? Vůbec nevím z čeho by to mohlo být zánět močových cest poznám, trpím na něj pravidelně už pět let, ale teď je to jiné. Přítel mě tlačí ať jedeme, ať mi je o víkendu lépe. Sama nevím jak budu takhle o víkendu fungovat. Jenže mám strach, že to bude nějaká prkotina (pohotovost pro mě znamená jet tam, když už je opravdu zle.. :mrgreen: )a oni tam na mě budou koukat jak na vola.

• Citovat
  • Upravit
27721
28.8.15 18:54

Nebudeš mít ms nebo ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.15 19:01

@ka2ka menstruaci jsem měla 4.8.-8.8.2015 a cyklus mám cca 34 dní, takže už mám i po ovulaci..

• Citovat
  • Upravit
27721
28.8.15 19:05

A nenamohla jsi se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.15 19:08

@ka2ka zrovna od doby co mě to začalo bolet jsem měla dovolenou, jinak bych to taky přikládala zádům.

• Citovat
  • Upravit
27721
28.8.15 19:12

Tak mě bolí podbřišek v podstatě celý měsíc a občas tak, že nemůžu chodit :think:. A těhotná nejsi? Nebo nesnažíte se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.15 19:16

@ka2ka snažit se snažíme, takže proto vím kdy jsem měla ovulaci. Těhotná nejsem, test jsem si ráno pro jistotu dělala. Asi to zkusím přečkat do pondělí a když to nepřejde skočím přímo na gyndu.

• Citovat
  • Upravit
27721
28.8.15 19:18

Asi takhle já osobně bych nikam nešla, ale my se nesnažíme, pokud by jsme se snažili a já měla křeče které nemívám a nevím co to je tak bych si na tu pohotovost zašla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4047
28.8.15 19:53

Takhle se někdy může projevovat zánět ledvin, kameny. Stupňuje se to při močení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
28.8.15 20:09

Takhle se mi projevoval zánět dělohy. Ale zase jindy jsem ty samé příznaky měla a měla jsem to jen od zad. Lepší je si ale raději k doktorovi zajít, abys měla klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6740
28.8.15 20:20

@Demi souhlasím mě se takhle projevoval zánět ledvin, na pohotovosti ti vezmou moč a budou vědět. Boles jakoby v kříži a v podbříšku vystřelující do boků. Měla jsem pak i střevní potíže, a nechuť k jídlu, nakonec se z toho vyklubal dost brutální zánět ledvin, určitě bych si zašla k Dr. nebo aspoň pila po hektolitrech urologický čaj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.8.15 22:16

Tak nakonec jsem přece jen jela, vypadá to na zánět močových cest, vyfasovala jsem antibiotika a urologický čaj. Nebral ani krev ani moč, takže pokud se mi neuleví tak v pondělí pujdu k obvodni.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex