Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojte, bolí mě už asi týden záda, přesněji v kříži. Když chodím tak to nebolí, někdy to přestane bolet úplně a potom se to zase vrátí. Od včerejška mě při čůrání nebo stolici bolí v podbříšku a píchá mě tam a vystřeluje to někdy i do boku. Nevíte jestli to není od těch zad? Taky očekávám MS, tak já nevím vůbec co by to mohlo být. ![]()
S tím podbřiškem neporadím, ty záda mi dělají pokaždé, co má přijít MS. A to od porodu, před porodem jsem neměla žádné bolesti. Porodní bolesti jsem měla jen křížové, tak nevím, jestli je to jen díky porodu, ale jinak si to vysvětlit neumím.
Holky chci se zeptat.Jsem dva měsíce po porodu bolí mě zadá dole v bedrech a v podbrisku.Mela jsem vyšetření moc je v pořádku. nemeli jste to také po porodu? nevim moc kam sítím jít zda-li gynda? diky moc
Ahoj holky,
už třetím dnem mě bolí podbřišek. Nejprve mě bolela jen levá strana, od dnešního rána se mi bolest rozlila do celého podbřišku a zad. Při chůzi je to trošku lepší. Jely by jste na pohotovost? Vůbec nevím z čeho by to mohlo být zánět močových cest poznám, trpím na něj pravidelně už pět let, ale teď je to jiné. Přítel mě tlačí ať jedeme, ať mi je o víkendu lépe. Sama nevím jak budu takhle o víkendu fungovat. Jenže mám strach, že to bude nějaká prkotina (pohotovost pro mě znamená jet tam, když už je opravdu zle..
)a oni tam na mě budou koukat jak na vola.
@ka2ka menstruaci jsem měla 4.8.-8.8.2015 a cyklus mám cca 34 dní, takže už mám i po ovulaci..
@ka2ka zrovna od doby co mě to začalo bolet jsem měla dovolenou, jinak bych to taky přikládala zádům.
Tak mě bolí podbřišek v podstatě celý měsíc a občas tak, že nemůžu chodit
. A těhotná nejsi? Nebo nesnažíte se?
@ka2ka snažit se snažíme, takže proto vím kdy jsem měla ovulaci. Těhotná nejsem, test jsem si ráno pro jistotu dělala. Asi to zkusím přečkat do pondělí a když to nepřejde skočím přímo na gyndu.
Asi takhle já osobně bych nikam nešla, ale my se nesnažíme, pokud by jsme se snažili a já měla křeče které nemívám a nevím co to je tak bych si na tu pohotovost zašla ![]()
Takhle se někdy může projevovat zánět ledvin, kameny. Stupňuje se to při močení.
Takhle se mi projevoval zánět dělohy. Ale zase jindy jsem ty samé příznaky měla a měla jsem to jen od zad. Lepší je si ale raději k doktorovi zajít, abys měla klid.
@Demi souhlasím mě se takhle projevoval zánět ledvin, na pohotovosti ti vezmou moč a budou vědět. Boles jakoby v kříži a v podbříšku vystřelující do boků. Měla jsem pak i střevní potíže, a nechuť k jídlu, nakonec se z toho vyklubal dost brutální zánět ledvin, určitě bych si zašla k Dr. nebo aspoň pila po hektolitrech urologický čaj ![]()
Tak nakonec jsem přece jen jela, vypadá to na zánět močových cest, vyfasovala jsem antibiotika a urologický čaj. Nebral ani krev ani moč, takže pokud se mi neuleví tak v pondělí pujdu k obvodni.