Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj.
Prosím, poraďte mi… Jsem ve 26. tt a bohužel mam nejspíš chřipku. U doktorky jsem nebyla. Ale dneska od rána mě strašně bolí a v břiše. Má to nějakou spojitost?? Nevím čím to rozehnat, miminko sice cítím, včera jsem byla na gynekologii a bylo všechno v pořádku. Ale odpoledne mě chytly příšerné bolesti zad a pomohl mi jen Ibalgin 400.
Myslíte, že bych dvěma prášky mohla nějak miminku ublížit?? A to píchání že je k tomu? Odpoledne se chystám k obvoďačce, ale tak trochu se bojím, aby mě neposlala třeba do nemocnice… ![]()
Děkuji za pomoc a radu…
v těhotenství bys Ibalgin brát neměla, pouze paracetamol (Paralen, Panadol apod.).. ale to je tak všechno, co k tomu můžu říct, zkus si zavolat doktorovi, hm?
Ahoj, ibalgin bych si určitě nebrala.. zavolala bych si doktorce a nebo tam rovnou zašla
pro svůj klid.. určitě to neni v pořádku ![]()
werryjane píše:
v těhotenství bys Ibalgin brát neměla, pouze paracetamol (Paralen, Panadol apod.).. ale to je tak všechno, co k tomu můžu říct, zkus si zavolat doktorovi, hm?
Souhlas. Přečti si příbalový leták.Jinak bych k doktoru letěla jako namydlený blesk.Neriskovala bych,že něco zanedbám.Přeju ať je vše O.K. ![]()
Já měla žlučníkový zachvaty při kterejch jsou bolesti jak prase a Ibalgin mi gyndař zakázal razolutně jen paralenový čípky a ještě mi předepsal kolik a jak často takže si sama určitě nic neber .Běž k obvodní a pak ještě na gyndu pro jistotu. Hodně štěstí
Já být tebou, tak jsem první v čekárně na gyndě a obvoďáka - Ibalgin rozhodně nebrat!!!