Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak jako pichlo nebonzabolelo mě to jen jednou, když mi dělal nějaký stěr co se dělá v 35 letech takže se tam stoural 2×…tam mě potom ještě asi 3 dny pobolival podbrisek asi jako při MS, nic hrozného…
To co popisujes ty jsem nikdy nezažila a změnila bych lekare. Vnitřní utz mi dělali opakovaně ke konci těhotenství a taky to nebolelo ![]()
@Anonymní píše: Více
To je špatně, takhle by vyšetření rozhodně bolet nemělo. Mě to bolelo, když jsem měla cystu, ale určitě ne tolik že bych vyskočila z lehátka ![]()
Jinak tedy říkal že jsem úplně zdravá, samozřejmě výsledky stěru teprve budou. A při sexu vůbec žádný problém nemám, nic mě nebolí. Ale prohlídka u tohoto dr. je vždycky očistec.
V tom případě změnit Dr
tohle vážně nemá bolet.
Bolest, že bych chtěla vyletěl z lehátka rozhodně ne. Je to spíš nepříjemný než bolestivý. Takže změň lékaře.
nezlob se, ale proč tam tedy stále chodíš, když máš srovnání s tím, že tě to nebolelo u předešlého lékaře? Já bych byla pryč už po první návštěvě, pokud bych měla takto trpět.
On ten stěr když „necítíš“, tak se zase nemusí nabrat dost buněk a bude falešně negativní. Jinak bych měla obavu spíš z nějakého mírného chronického zánětu v pánvi. Známá to měla. Nikde nic dramatického. Pak jednou koukli dovnitř, vybrali hnis a s ním vejcovod. ![]()
@Okta pokud ji však gynekolog přesvědčuje, že je v pořádku, tak o důvod víc nechat se vyšetřovat raději jinde, protože jestli ani nedohalil příčinu prič ji to tak bolí, tak buď něco přehlédl nebo je zkrátka opravdu hrubý.
@Okta píše: Více
Tak to ale záleží na typu stěru. Ten se štětečkem teda fakt nebolí, trochu to cítíš, ale nic zvláštního, a buněk se jistě nabere dost.
Nevím jestli je to doktorem, nebo mnou. Od minulého roku co mám nového doktora (ten starý odešel do důchodu) mě bolí stěr z čípu a při vnitřním ultrazvuku jsem myslela že bolestí vyletím z lehátka jak mi tam „rejdil“ To bylo včera a od té doby mě pobolívá břicho. Doktorovi jsem o tom řekla že mě to bolí a prý je to tím že mám týden před menstruací a je to uvnitř všechno citlivější. Ale včera to tedy stálo za to, myslela jsem že mě uvnitř řeže za živa. Může to být tou blížící se MS? Máte to taky tak?